AryaDuruMomy Kızlar ek gıdaya doktorumuzun tavsiyesiyle bu ay başlıyoruz sizce suyu günde kaç kere kaç ml vermeliyim? Doktorumuz 100-150 ml imi geçmesin dedi ana günde kaç kere vermem gerektiğini söylemedi
Guzelkizimbenim AryaDuruMomy yemekten sonra içirin ara ara tekli edin hem suya alışsın hemde içeceği miktarı kendi biliyor
AryaDuruMomy Guzelkizimbenim sanki 100-150 ml çokmuş gibi geliyor bana eğer o kadar su verirsem emmek ister mi karnını suyla mı doyurur bilemiyorum
rojbinasan AryaDuruMomy Su içmek isterse susuz olduğunu anlarsın bebeğin 🙏🏻Şayet susuzluk hissetmese hemen tepki gösteriyor çocuklar içmek istemeyerek ❣️
AryaDuruMomy rojbinasan su içince yüzünü buruşturuyor ama suluğunu da bırakmak istemiyor sanırım ucuyla damaklarını kaşımak hoşuna gidiyor o yüzden anlayamıyorum açıkçası
AryaDuruMomy Hemsireannis 5 ay 4 günlük doktor tavsiyesi işe başladık ek gıdaya normalde 6. Aydan önce düşünmüyordum ama doktor başlayabilirsin diyince bende dün başladım ama tadım yaptırıyorum bu ay sadece 3 gün kuralına uyarak