Ozgekocturk Bizim doktorumuz bebek tarhanasını önerdi içimde domates ve tuz olmadığı için .kuzenimin ve görümcemin doktoru ev tarhanası da yiyebilir dedi .Siz ne veriyorsunuz?
Bilgemayse Ozgekocturk Iki farklı görüş var evet bu konuda ama ben şimdilik bebek tarhanası veriyorum daha güvenli. Yaşına doğru yaklaşırsak ben de artık normal tarhanaya geçerim 🤷🏻♀️
Aliasya59 Ozgekocturk az domatesli yoğun olmayandan veriyorum rengi açık olan varya çünkü normal tarhana hala ağır geliyor 😂 19 aylık
Bebegimicin1 Ozgekocturk kullanıyorum ama tuz ve baharat katmadan az ona ayırıyorum sonra tuz atıp bi kaç dk daha pişiriyorum yemeklerimi
Ozgekocturk Bilgemayse Bnde bebek tarhanası verdim ama tadını hiç beğenmedi yemek istemiyor.Gerçi benim kız yemek yemeyi sevmiyor ya neyse🙈🙈😂
simiyyy Pırasa verdiniz mi nasıl pişirip verdiniz bende onu sorabilir miyim altı aylık beş buçuk aylıkken başladık
Bilgemayse Ozgekocturk Bilmem bizim lezzetli çıktı sanki ben de sevdim tadını. 😂Yiyor ama kusuyur bizim de o sorun var. Reflu var bir yandan 🤦🏻♀️