Muhasebeciana merveabla dedim ya canim henuz kullanamadik calistigim icin onun ayarini yapamadik aksamlari erkenden yemek yedikten sonra sizmaya basladik esimle 😃😃
elifsesiz merveabla Sessiz modunda sanki 1.ayarda vantilatör açmışımda o kadar öyle bir ses çıkarıyor ya da benim kulaklarım hassas değil ama kim görse çok sessiz olduğunu söyledi turbo modu biraz sesli ama yine kablolu süpürgelere göre hiç bişi değil 😂
merveabla elifsesiz Ayy süpermiş o zaman ya o zaman çok teşekkürler en kısa zamanda bakayım bende her geçen gün fiyatı artıyor bu tarz cihazların🙈
pinkmoom elifsesiz Bence buzdolabı gibi şart ev eşyası oldu artık bu süpürgeler alex dediğinize bakıcam avm de çalışıyorum ama görmemiştim yeni mi çıktı siz ne kadar zamandır kullanıyorsunuz
elifsesiz pinkmoom Evet yeni olması lazım bende çaycısı vardı yıllarca kullandım görünce süpürgesinede baktım bence emiş gücü ve paspas özelliği iyi yerleri sulu bırakmıyor halı üstleri koltuk altları boyu çok büyük olmadığı için rahatça alabiliyo r
pinkmoom elifsesiz Bugün gidip bi bakayım akşam shiftim var taksitle falan oluyorsa alabilirim bende kedi besliyorum evde hemde 2 çocuk 🤯🤯🤯