Canss3535 Bebeğim uyurken kafasi çok terliyor şapka mi takmaliym. Birde uzun kollu zibin alt üst patikli takım giydiriyom üstünde ince battaniye çok mu acaba oda genelde 22 23 derece.
frambuaz Canss3535 benim bebegımde oyle sapka takıyorum ben ama yıne kafası terliyor gaz sancısından dolayı kendını cok kasıyor zorluyor sıkıntıya giriyor bu yuzden dıye dusunuyorum
babyandmom1 Canss3535 bebeğiniz kaç aylık? Bizdede terleme sorunu var ama ben bu kadar giydirmiyorum. Bence çok giydiriyorsunuz evinizin içide iyiymiş
Birdownannesi Canss3535 bebeğinizi okadar kalın giydirmeyin, unutmayın üşümekten değil terlemekten hasta olurlar. Ensesi burnu sıcak olduğu sürece kat kat giydirmek terlemesini sağlar anca. Sıcağa çok alışırsa en ufak soğuktadada hasta oluyorlar bu sefer
Canss3535 babyandmom1 2 aylik oldu bugün. Nasılsın giydjrim sizce. Hep annemle kaynanam yok soğuk yok üşür yok böyle yok şöyle:((
babyandmom1 Canss3535 bence şapka takmayın evin içi iyi yarım kollu zıbın çok kalın olmayan alt üst ayağına sadece çorap