ygmrcb Merhaba Bebeğim 29 günlük ateşini ölçtüğümde 37.2 çıkıyor normal mi yoksa endişelenmelimiyim yardımcı olun kızlar
Zeyzey2019_ ygmrcb normalde 37.5 e kadar normal kabul ediyor doktorlar ama bebeğiniz çok küçükmüş. Yeni doğduğu dönemde kızımın doktoru 37 üstünü görürseniz haber verin bana demişti bir keresinde. Eğer telefon numarası varsa bir sorun isterseniz. Geçmiş olsun.
Sinemisssss ygmrcb düşük ateş ama takipte olmak lazım canım bir de daha cok minik 38 falan olursa direk acil
Kevseryldz ygmrcb normal canım 37,5 üzeri olursa doktora götürebilirsin endişelenme oda sıcaklığını biraz düşünebilirsin. Takip et yarım saat arayla
anneleri-bisalin ygmrcb dün doktor kontrolünde sordum göbek bölgesi 37-37,5 oluyor dedim 38,2 ye kadar normal kulaktan ölç dedi 37,5e kadar normal dedi sen yinede sor tabi 1 aylık bebeğim
ygmrcb Zeyzey2019_ malesef numarası yok ilk başta 37.7 idi üzerini soydum 37.2 2 saattir ölçtüm sürekli böyle şuan 37.1
RuzgarMommys Üstünü çok giydirmiş olabilir misin yada oda cok sicak havasiz olabilir mi bi bak istersen onlara da