Kubrasen93 Kizlar 20 aylik kizim Aksamdan beri 3 4 kere kustu niye anlayamadim Lutfen soyleyin kusmayi ne keser Ne yese icse cikariyor emzirmiyorum bile smdi
Metonunannesi Kubrasen93 20 aylık bebeğe verilir mi bilmiyorum ama midesini usutmusse eğer nane limon çok iyi gelir kusmaya
Tuba Kubrasen93 benim oğlumda geçen hafta hem ishal olmuştu hemde kusuyordu. Doktorumuz tuzlu çubuk kraker ve etimek yesin demişti. Çay olarakta papatya çayı içsin midesini rahatlatır diyordu. Çok geçmiş olsun. Bir şey yiyip içmek istemese de zorlamayın🙏🏼
Kubrasen93 Metonunannesi usuttumu bilmiorum yedigimi biseymi dokundu yada anlayamadim ama aksamd beri surekli cikardi 🤦♀️
Gin Kubrasen93 yediği bir şey dokunmuş ya da üşütmüş olabilir. Bir tane damla var ametik diye doktor benim kızıma vermişti ama 20 aylıkken kullanılır mı bilemiyorum. Eğer devam ederse kusmaya doktora götürmenizde fayda var, geçmiş olsun.
Demirac19 Kubrasen93 başına soğuk bez koyun, az az su verin (çubuk kraker, patates püresi) , benim oğlum da öyle olmuştu su içince bile kusuyordu Allah şifa versin
06Angara_08 Kubrasen93 yaa bi doktora götürün bence bayadır salgın var çünkü sıvısız kalabilir serum takıyorlar yada iğne vuruyorlar geçiyor acile götürün bence
Balkes Boğazında sikinti olabilir oğlumda kusarak tepki vermişti boğaz enfeksiyonu olmuş. Bence dr götürün yediklerini her seferinde cikartiyorsq
Oglusannesi26 Geçmiş olsun acile bir götürün kusma ile birlikte ishal de geliyor ona göre bir serum veya ilaç verirler .. çocuklar birşey yiyemiyor ki içini bastiracak hemen çıkartıyorlar geri .. ekmek verin eline elma falan