Limon_000 Merhaba anneler bebeğim 1,5 yaşında doğduğundan beridir dili hafif dışarıda acaba kızım gibi bebeği olan anneler var mı dışardan soruldu kaç kere kafama çok takıldı .
Tuba Limon_000 benim oğlumun da dili sürkeli dışarıda şuan 3 yaşına girmek üzere. Doğduğundan beri hep dışarıdaydı dili. Hala doğur düzgün konuşamadığı için terapiye başlayacak ve orada testler yapıldı. Her test sonucundada dili dışarıda olduğu belirtilmiş. Konuşmamasına sebep mi değil mi bilmiyorum ama belirtilmiş olması da tuhafıma gitti🤷🏼♀️
Limon_000 Tuba çok mu dışarıda benim kızın hafif durunca böyle görünüyor ya ben ilk zamanlar pek önemsemedim o yüzden doktora da sormadım hiç ama bu gün bi kaç kişi söyleyince biraz netten baktım ama insanı tedirgin ediyor okudukları ilk fırsatta soracam doktoruna
Tuba Limon_000 evet ama testi yapan doktor her zaman kötüye yorumlanmaz bazıları öylesine de sürekli çıkartıyor dedi, her ihtimale karşı kontrollerinde bir sorun doktorunuza 🙏🏼
Oglusannesi26 Bir yakinimizin çocuğu da dilini cikaramiyormus doktora götürmüşler ameliyat oldu ileride konuşmasını engellememesi için sizde bir götürün isterseniz belki erken tedavi her zaman iyi olur derler .. iyi düşünelim iyi olsun birşey çıkmaz inşallah