Katipmoms Merhaba anneler kızım 20 aylık 2 gündür diş ateşi cekiyoruz en cok korktugum gece ateşi basında bekliyorum aska uyumuyorum ama yinede gece ayeslenir diye ödüm kopuyor gece rahat gecmesi için ne yapmalıyım
Kabakcekirdegimiray Katipmoms geçmeyen ateş diş değildir. Kaça çıkıyor ateşi. Bir doktora gösterin bence
Bitikmomi Katipmoms diş ateşi olduğundan emin misiniz? Şuan çok ciddi bir salgın var geçenlerde oğlum ateşlendi 2 gün kulak enfeksiyonu başlamış dedi doktor bence bi doktora götürmekte fayda var
ballitursu Katipmoms geçmiş olsun ,Birgün daha devam ederse bence bir doktora danışın,diş ateşi 2 günden uzun sürmez diye biliyorum .
Katipmoms Kabakcekirdegimiray 72 saate kadar diş ateşi olabiliyor diye biliyorum dudakları şiş damakları cok beyaz önden ve arkadan geliyor dişler ne yese acıyo diyor bide en fazla 37.7 gördük aslında cok yüksek ateş sayılmaz ama 1 sene önce 37.5 ile ufak bir nöbet gecirmişti ondan tedirginiz
MerveDuruAmine Ben calpol verip gece boyunca vücudunu nemli bezle silip zıbınla yatırmıştım şükür geçti azı dişleri yapmıştı ateş bizde
Katipmoms MerveDuruAmine bende zıbın ve ince bir alt giydiriyorum gece yükselirse altı hemen cıkarıyorum ama nemli bez koyamıyorum uyanıyor aglamaya baslıyor hiç durmadan cok yorgun düştü uyamdırmakta istemiyorum ne kadar sürdü sizin bizim 2. Gecemiz
Katipmoms Bitikmomi doktorumuza yazdım yarın sabah görelim dedi zaten sabah gideceğiz ama diş olduguna eminim kendide söylüyor zaten hiç birşey yemiyor acıyor diyo elini agzına götürüyor salyada cok akıyor tabi inş öyledir
Kabakcekirdegimiray Katipmoms geçmiş olsun evet çok yüksek değil ama zaten doktor görecekmiş. İnşallah diştir 🌸
MerveDuruAmine 2 gün sürdü dişler patlayınca geçti kızımda çok uyandı mızmızlandı lakin düşürmem lazımdı ateşi 41.5 çıkmıştı ateşi ilk gece 😔Katipmoms