Srfkce 37 günlük bebeğim var , gözündeki çapaklanma sebebiyle doktora gittik damla verdi 1 hafta kullandık fakat geçmedi her gün su ve pamukla temizliyorum ama geçmiyor başka yöntem uygulayan var mı ?
[silindi] Srfkce benim kızım da 3 aylık olana kadar 2 defa bu sorunu yaşadık hem çapaklanma oluyordu hem de sulanma alt temizleme pamuklarıi var ya onları ılık çay ile ıslatıp gündüz uyuduğu zaman gözünün üzerine koyuyordum...sende ellerini sık sık yıka ve gözünü kaynamış soğumuş su ve ılımış çay ile bol bol sil ben hiç doktora gitmedim Damla falan da kullanmak istemedim kısa zamanda geçti Allah tez zamanda sizin de şifânızı versin canım geçmiş olsun
Sonerinannesi_ Ilık çayla pansuman yap canım gözüne benimde çocuğum 20 günlük aynı problemi yaşadım biraz faydasını gördüm fakat damla da kullandım öyle geçti
Srfkce Denizarya34 Süt ile ilgili geçen bi post okudum burda süt yapmayın diyorlar içerisindeki besin değeri sebebiyle mikropları besliyor diye okudum
Twinkle Srfkce Aman ! Sütünüzle silmeyin lütfen. Daha fazla akmasına sebep olur. Ilımış çay ile kompres yaparsanız bir kac güne geçer inş. 🌸😌
Srfkce Sevgi1 uzun süreli geçmemesiyle ilgili gözyaşı kanalı tıkanıklığı olabilir yazıyordu biraz tırstım açıkcası. ben henüz doktorla görüşmedim ama bayramdan sonra götüreceğim kontrole.
Gzmcnrats Bizimde öle canım daha 12 günlükken olmaya basladı doktora gittik kanalları darmış damla krem verdi kullandık ama tam olarak gecmedi doktor 6. ayda anca normalle döner sürekli damla kullanma oda tahriş eder dedi her sabah ılık su ile siliyorum baska bişey sürmedim ister sende bi doktora git
Cgldnz Srfkce benim oğlum 6 aylik nerdeyse hala gecmedi 😞 gozyasi kanallari tikanikmks bu yuzden enfeksiyon kapmasi daha kolaymis. Masaj yapiyorum. Ama hala capakli. Damla falan hic ise yaramıyor. Birde doktor sutunu sıkma dedi. Var olan enfeksiyonu da besleyip artmasına sebep oluyormuş.
Toprakbey Srfkce papatya çayı içten dışa doğru bir sildiğin yeri yine aynı pamukla silme canım. Oğlumunda olmuştu ama damlayla geçmişti.