Kutluca_irem58 Kızlar regl ağrısına iyi gelen birşey biliyo musunuz 😭 iki büklüm oldum resmen çok ağrıyo
Sekerlik14 Kutluca_irem58 parol içebilirsin kimisi kimyon çayı iciiyormus ben sevmedigim için içmedim hic
Deletedmom421 Kutluca_irem58 Şekerli su içmelisin suyunu ılıt 1 çay bardağı içine 3 çay kaşığı şeker koyup iç yarımsaate gecicek 🤗
Damla33 Kutluca_irem58 kekik kaynat agriya iyi geliyoms netten bak tam.nasil yapılıyo demleniyomu kaynatılıyor mu bilmiorm tam
Kutluca_irem58 Sekerlik14 onlar benim ağrımı hiç kesmiyor bitene kadar bu acı devam ediyo napcam şaştım artık
Thesra Kutluca_irem58 Ağrı kesici parol minoset alabilirsin.Sıcak su torbası koymak da ağrını alıcaktır
Kutluca_irem58 Thesra onlar benim ağrımı hiç geçirmiyor çok şiddetli bi ağrı ve reglim bitene kadarı sürüyor sırf bu yüzden 2. Çocuğu yapcam 🤔🤔😂
[silindi] Kutluca_irem58 genç kızlığımdan beri korkunç regl sancıları çektim taaaki 2012 de bir ablanın tavsiye ettiği ağrı kesiciye kadar...hamileliğe kadar onunla idare ettim CATAFLAM
Kutluca_irem58 [silindi] ben hala aynı bekarken en azından yatak içinde duruyordum iyi geliyordu bide bu ağrıyla sürekli ayaktayım bugün kaç kere ağladım sayamadım🤭🤭
Balyanakannesiii Kutluca_irem58 Bana hiç bsy iyi gelmiyor canım mutlaka hastaneye gidip iğne serum alıyorum sonra normale dönüyor ama dr normal değil detaylı incelet dedi 😑 bakalım ne çıkacak hayırlısı
Kutluca_irem58 Balyanakannesiii bana da öyle ne denesem fayda etmiyor hastaneye de bebeği bırakacak kimse yok öyle gidemiyorum aslında baktırmak gerek çok doğru , normal bi ağrı gibi değil kafamı duvarlara vurasım geliyo😭
[silindi] Kutluca_irem58 canım benim lütfen açık eczane bulabilirseniz bu ağrı kesiciyi al ben kime tavsiye ettiysem en kötü ağrılara çare oldu diş ağrısı dahil...Rabbim şifa versin yardımcın olsun
Kutluca_irem58 [silindi] çok teşekkür ederim inşallah yakında eczane vardır yoksa sabaha kadar böyle gidicek 😭
Kutluca_irem58 Thesra 2 tane majezik içsem yine de bana mısın demiyor maalesef çok teşekkür ederim canm
Thesra Kutluca_irem58 majeziğin bir numarası yok artık ya eskiden favoriydi o Dexofen kullandın mı hiç? 10 dk da ağrıyı yok ediyor şaka gibi benim en lerimdendir bu hap bak regl dönemimde ama emzirirken kullanılır mı bilmiyorum kesin çözüm ağrıya ama😁