MinikPrensesannesii Ozlemmpamir asla inanmayın o kadar boş ve saçma ki zaten %100 dopaljmnı bulmanız imkansız arkadaşm 1 sene denedi bi halt olmadı 😂
Minnakelifim03 Ozlemmpamir ben 6 li almıştım ucuzken kullandım ama bi faydasını göremedim ağda yaptim tüylerden azalma oldu belkide yağ iyi geldi bilemiycem
Yengecanne_ _aysun_ benim ananeme bebekken sürmüşler tabiki doğalını yapmışlardır.Hiçbir yerinde kıl denen bir şey yoktu.Kadını boşuna linçlemeyin ergenlikte ne faydası olucak
Ozlemmpamir MinikPrensesannesii kandırıyolarrr bizi desenizeee 😂😂😂 sipariş verecektim verimin boşunaaa o zaman 😂
Busetmr Ozlemmpamir Ama şunu onerebilirim ondan memnun kaldım keşke onunla devam etseydim hangi bölge için düşünüyorsun canım yüz mu yoksa bacak vs mi
MinikPrensesannesii Ozlemmpamir en iyisi lazer 😂evde yapıyorm ben dün başladım yoksa başka kurtuluş yok djdjj
arslaninannesi98 Anneannemler gençken kullanırlarmıs, yuvalarına çubuk sokup toplarlarmıs. Tek bir tüy bile yok. Fakat günümüzde satılanlara güvenmeyin sahtedir kesinlikle
Ozlemmpamir MinikPrensesannesii ya ablam lazer yaptırdı geçti fakat hamile kalınca hormonlardannn dolayı tekrar çıktı 🙄
Busetmr Ozlemmpamir bioder biocure tüy azaltıcı kremi ile 3 serumlu kürü var ben onu düzenli bir şekilde kullandım bacaklarimi epilator ile alıyorum sonra sürüyorum ciddi şekilde seyrelti bazı bölgeler hatta hiç cikmiyo artık ki benim bacaklarım felaketti yani batik vs sonra karınca yumurtasını ovunce ona başladım ama onun gibi etki görmedim şimdi tekrar alıp baslicam
Ozlemmpamir Busetmr batıklaraaa öneriniz var mı bacaklardakineee bide doğum yapalı 5 ay oldu hamileyken koltuk altımda karar ma oldu onu nasıl beyazlatıcamm 🤦🏻♀️
Ozlemmpamir Minnakelifim03 MinikPrensesannesii kaç tane var ki gerçi bende bi tane var bende düşünmüyorum 😂
Busetmr Ozlemmpamir Ben ağda yapıyordum ağda yaptığım zaman farkettim ki batiklarim daha da arttı tüyler zamanla deri altına girmeye başladı sonrasında agdayi direk bıraktım epilator aldım kendime epilatorle almdan önce kabak lifi kesesi var doğal gerçek olanı onunla banyoda kese yaptım üşenmedim hiç sonrasında epilatorle aldım epilatorle mesela batıklar çok güzel çıkıyor kabak keseside çok işimi gördü birde haftada bir esmer şeker bal tersten sürerek kese yaptım yine öyle öyle çok kısa sürede batiklarim geçti koltuk altı kararması içinde hindistan cevizi yağı ve karbonat karıştırıp sür canım etkisini goruceksin