BMA ATC him anladim canim gecmis olsun benim oglumda sarılık oldu isik tdavisi gordu fototerapi 1 gece kaldik hastanede
Berna17 ya peki ben sütümü sağıp biberonla veriyorum Mememi emerken yoruluyor siz nasıl yapıyorsunuz korkuyorum meme reddi olacak diye ama diğer türlü de aç kalıyor
BMA Berna17 ben ilk 2 hafta oyle biberonla verdim memede uyuyodu zaten sarilik oldugu icinde kalkmiyodu kaldiramiyodum oyuzden biberonla verdim 2 hafta simdi 2 gundur memeye geçtim biberonu vermiyorum vermicemde baktim memeyi unutmaya basladi kestim hemen zaten kendine de geldi hamdolsun oyuzden artik sadece meme
Aliiisss Berna17 33+5 de 2650 gr doğdu ciğerleri gelişmediği için 10 gün yoğun bakımda kaldı bebeğim şimdi 1 ay 4 günlüğüz 🙏🏻
Tunasss Berna17 36 haftada şeker ve gebelik kolestazdan dolayı 1 hafta küvezde kaldı okadar diyete rağmen 2800 doğdu
Deletedmom200 Berna17 benimde bebeğim 31 haftalık doğdu 41 gün kuvezde kaldık şuan düz 4 ay 20 günlüğüz
tutu11 34 haftalik 1700gr dogdu kizim. 21 gun kuvozde kaldi. Rabbim tüm meleklerimize güç, kuvvet, sağlık ve annelerimize de bol bol sabir ve moral versin.🙏🏼