Sevmmm Şimdiye kadar çok düzenli gece uykusu vardı . Artık bölük pörçük yatırıyorum daha ben uyumadan geri uyanıyor kaç kere kalkıyor bazen uykuya dönmüyor . Niye böyle? Parmağımla yokladım henüz diş cikarmamisti şimdi keskin bir şey değiyor parmağıma çıkardı yani dişini. Atak mı nedir bu ? 8 ay 13 günlük 👋
Sevmmm Sevmmm emzik kullanıyor normalde . Emziği düşünce uyanıyor veriyorum geri uykuya dönerdi ama artık dönmüyor aksine eliyle ittiriyor resmen emziği ağzına sokamiyorum bile 😒 hızına yetişmiyor insan eli
Sevmmm pilavustutavuk aslında uyku rutinim yok uykusu gelince direk sallar uyuturum hemen de uyur çoğu zaman . İyice uykusunun gelmesini de beklerim önceden yatırmam. Uyku rutini uzatın derken nasıl yani tam anlamadım 🤔
pilavustutavuk Sevmmm 1 2 hafta sürüyor 🙈 bizde suan 12.ci ay uyku gerilemesindeyiz. Dün gece fenaydi bizimde
Bilgemayse Sevmmm 6. Ay atağı ile uğraşıyorum şimdi sıra 8. Ay atağında mı Allah’ım güç kuwet ver🤲🏻 Uykusuz geceler, baş ağrıları, tahammülsüzlük, kış geldi kapalı hava 🌬depresyon için her şey tamam 🤦🏻♀️
pilavustutavuk Sevmmm uyku vaktinden yarım saat önce odaya girip işte kitap okumak pijamalari giymek bez değiştirme gibi uykuya hazırlık asamasi. Ben bir tane yapıyorum. 4 aylıkken başlamıştım. Camdan el sallayıp iyi geceler diliyoruz. Perdeyi kapatip cup yatağa 😄
Emiryigit 8 aya kadr ne uyku ne de baska birsey o kadr huzurlu sakin bir bebegim vardiki gece bir iki kez kalkardi ama dun bir yasina girdi rahat 6 7 kez kalkiyor emmek icin 4 aydir bu surectede 6 dis cikardi onun zoru diye dusunuyorm
Sevmmm pilavustutavuk Ahaha 😁 yani açıkçası ben ninni açıyorum onu duyunca anlıyor hatta odaya girdiğimizde anlıyor daha 🤣 ama değişik ruh hallerinde öfke inat falan da eklendi üstüne hayırlısı bakalım 😭
Derinsart Sevmmm 7 ay 12 günlüğüz menenjit aşısı oldu geçen hafta o gündür her saat başı uyanıyor abartısız her saat başı sabah 7 e kadar 7-9 arasi uyuyo genelde cok uykusuz kalıyorum bende 😵💫