Busra-23 Kızlar öncelikle iyi bayramlar herkese mutlu sağlıklı neşe dolu nice bayramlara , benim bebeğim prematüre bir aylık olduk bi Zıbın bi uzun kol giydiriyorum sizce nasıl giydirmeliyim 😕
Miro Busra-23 benm oğlum da 14 günlük altına askılı cit çitli zibin uzerine kendinden batikli bi takim alt ust giydiriyorum canm
Deletedmom0340 Busra-23 ben sadece çıtçıtlı atlet ve çorap giydiriyorum. Geceleri uyurkende ince bir örtü örtüyorum üzerine o kadar😉
Portakal Busra-23 benim bebeğim 36. Haftada düşük doğum ağırlıklı doğdu yani haftasına göre çok zayıf doktorum normal bebeklerden bir tık fazla giydirmemi söylemişti üşürmüş diye
Musmutluanne Busra-23 kendiniz nasıl giyiniyorsanız o şekilde giymeli. Kışın bir kat fazla yazın aynı kat ben sadece çıtçıtlı yarım kol ama adanayım ve klima açık
Sibelmkafedzhi Ben de ne giydireceğimi bir türlü kestiremiyorum🤷♀️ Doktor tek kat diyor ama evimiz serin cesaret edemiyorum. Böyle de çocuk bunalıyor gibi geliyor kafam çok karışık 🙄
Sibelmkafedzhi Busra-23 30 çok fazla canım. 25-26 da daha rahat eder, daha rahat uyur. Aslında tavsiye edilen 23 dereceymiş ama o da çok soğuk gibi 😕
Deletedmom0340 Busra-23 2 ay 5 gün. Dışarısı 31 derece burda öyle olunca çocuk sıcaktan uyuyamıyor. Bu kadar ince giydirmeme rağmen isilikle dolu yüzü🙄
Deletedmom0340 Busra-23 ayrıca eviniz dışarısı gibi sıcakmış zaten. İsterseniz günün belli saatlerinde üzerini incelterek deneyebilirsiniz. Ben başta zıbın giydirip ara ara inçe örtü örtüyordum gündüzleri. Baktım üşümüyor örtüyü kaldırdım. Banyodan sonra bile cıtcıtlı atlet ile duruyoruz artık. Sizde ufaktan deneyın bence
Busra-23 Musmutluanne doğru adlında benim oğlumda sıcağı sevmiyor galiba banyo yapınca hemen uyuyor sıcakta uyumuyor
Sodya Musmutluanne klimayi kacta ve nasil calistiriyosunuz. Acmak istiyrun Esim surekli laf sokuyo bu cocuk hasta olursa sana sorarim diye. Ama sicakta da saat basi uyaniyo. Sabah klimayi actim 3 saat uyudu yani . Bi de bana diyo ki cocuk sicagi ne bilsin diyo deli ediyo beni.
Musmutluanne Sodya odamda termometre var n11 den 20 liraya almıştım genelde 28 de çalıştırıyorum. Hole bakan kapı hep açık ama Termometre 26 nın altına düşmesin diye çabalıyorımm yarım kollu çıtçıt altına uzun pijama ve çorapsız uyutuyorum. Ve bir kaç saatte bir göğsüne dokunuyorum üşümüşmü diye bir ay oldu çok şükür hasta etmedim. Gün içinde bir iki saat kapatıyorum gece gündüz açık hep. Sıcak daha zararlı emin olun
Musmutluanne Musmutluanne klimayı kapattığımda ki banyodan sonra bir saat kapatmaya özeniyorum inanılmaz ince bir barbetöz giydiriyorum başka bişi yok🙊
Sodya Musmutluanne evet bence de sicak olmasi daha kötü.dogru kullanildiginda klima hayat kurtarici.su an yatak odasindayiz ve 32 derece yani nasil uyusun oglum simdi. Banyo yaptirdim biraz vakit gecsin klimaya gideriz😂
Busra-23 Ben de tek kat deneyeyim artık o zaman çok rahatladım şu an çünkü bende sıcaktan bunaldığını düşünüyordum