Askannesi Bebeklerime evde ne giydirebilirim? Normalde sadece çorap giydiriyordum ama yeni bir eve taşındım ve biraz serin yere basarken panduf giydirmek istiyorum nerelerden aldınız siz
VERA19 Askannesi Merhaba🥰 Happy Kids’in bebekleriniz için hazırladığı “ev pandufu” linkine bakmanızı öneririm🦄 Link: https://ty.gl/43vrt09wqm Kısa linki açamayanlar buraya tıklasın 👈
Asleres Bolero Yıldız Havlu Çorap Diye e bebekte sayılıyor onlardan aldım altıda kaydırmaz çok iyi oldu ( be coll marka )
Asleres Asleres yürümeye başlama aşamasındaysa panduf geciktiriyor yürümeyi bilginiz olsun ben havlu çorap yada 2 tane üst üste ince çorap giydiriyorum
gocebebirbayan Asleres kardeşlerime annem giydirdi 2009 doğumlu 11 aylıkken yürüdü bacım. Beton zemindi köy evi. Bence bebekten bebeğe değişir
Asleres gocebebirbayan olabilir ama uzmanlarda genelde evde bebek yer hissetmeli öyle yürümeli diyorlar ya o yüzden de ben giydirmiyorum aldım bunu okuyunca giydirmeyi bıraktım haftasına kalmadan bebeğim adım atmaya başladı 😂 belki şansa denk gelmiştir bilemem
gocebebirbayan Asleres ya aslında sorarsan bende giydirmiyorum çünkü yerler parke zaten ve doğalgazı da açınca ısındı yerler. Ama beton fayans tabanlı evlerde mecburen giydirilmesi lazım. Üşütmesi daha kötü
Asleres gocebebirbayan tabi canım kesinlikle öyle o yüzden ben kaydırmaz havlu çoraplardan giydiriyorum 😂