Zumra2814 Merhaba yeni doğum yaptım 27 gün olfu hanımlar göğüsum aşırı yarıldı lansion krem kullaniyorum ama bir işe yaramıyor çok fena ağrı yapıyor emzirirken çığlık çığlığa oluyorum nasıl gecicek fikri olan varmı acil söylerseniz çok mutlu olurum 😢🥰
Lulemom Zumra2814 aleoveranın jelini çıkar. Göğüse koy üzerine de poşet kapat. Yarım saat sonra yıka ve lansinoh sür. Ben 2 ay çektim açık şekilde yaraydı. sadece böyle geçti. 5. Günde tamamen bitmişti.
Kaderlmc Zumra2814 göğüslerim çatladı Benimde ama ağrı yapacak kadar değildi göbeğim aşırı aşırı çatlamıştı onlar 3 ay oldu hala dokunduğumda acıyor ben bir krem falan kullanmıyorum ama bir doktora gidin danışın bence
Moonlightttt Zumra2814 Canim lansinoh, havalandırmak,bir de memelyn balmumu göğüs kalkanı kullandım ben iyileştirme özelliği var ve nemli tutuyor. Kremi sürüp 24 saat taktım. Badi değip acitmiyor da. 100tl fln gbi fiyatı e bebekte,eczanede fln var
GuneyArenMutlu Moonlightttt yazdıklarını bende kullanıyorum aşırı rahatladım fazla nemli tuttuğu için emerken acı olmuyor sadece duş sonrası kuruluk olduğu için arada acıyor onun dışında çok rahatım 🤗
Betul2021 Bende aynı durumdayım canımdan can gidiyor ya 2 aydır geçmek bilmedi bende dün yazmıştım buraya silverdin fito ve sarı Hametan önerdiler benim elimde o kremlerin hepsi olduğu için 3 saat önce sürdüm bakalım ne olacak daha önce 2 kutu lansinoh ve gümüş kapak kullandım ama işe yaramadı
Moonlightttt GuneyArenMutlu evet gümüş kapağa o kadar para vermeye gerek yok çok güzel balmumu gerçekten
AylinD22 Ben dogum öncesi baslayacak sekilde dogumdan sonraki ilk gün garmastan pomat kullanıyordum akşama kadar catlayıp yarıldı ikinci gün gümüş kapak taktım hicbirsey sürmeden aksama kadar yaralar iyileşti ve hic acısız emziriyorum 2 aylık suan bebegim kesinlikle baska hicbirseye para verip ugrasmayın hemen gümüş kapak takın her emzirme sonrası sadece suyla yıkayıp kurulayıp tekrar takıyorum gece gündüz hiç acı yok şiddetle tavsiyemdirrr gördügüm her hamile ve emzirene de söylerim cok memnunum
Betul2021 Asl-lyl06 evet canım doğru söylüyorsun lansinoh kullandım uzun süre ondan alışkanlık olmuş bi defasında yanlışlıkla yıkamadan veriyordum eşim fark etti sonra
Merve50 Zumra2814 canım her emzirdikten sonra zeytinyağı sür bende ne kullanırsam kullanayım fayda etmedi en son zeytinyağı sürdüm hemen iyileşti zeytinyağı kıyafetine bulaşmasın diye üstüne kapak gibi bişey koyabilirsin
Mimoza_cicegi Zumra2814 Bnde her verişimde ağlıyordum şükür yeni yeni geçiyor hava aldrmak iyi geldi evin içinde emzirdikten sonra biraz hava alsın bnde ise yaradı bide tahin yağı ise yaradi