Meryemhorasan İki aydır geçmeyen öksürüğümüz var ve oğlum 7aylık ne varsa denedim arkadaşlar doktora da gittim ve geçmedi dün oğlum öksürmekten kustu ne yapabilirim var mı öneriniz bana 👋
rua_da_senhora_das_verdades Benim bebeğine hava verildi. Kuru öksürük vardı. Hava verilince kesildi. Şimdi çok nadir oluyor. Sarımsaklı zeytinyağı sürüyorum ayağına. Udi hindi yağı veriyorum bir çay kaşığı. Burnuna da damlatıyorum. Toparlıyor. Çok geçmiş olsun bu arada
Meryemhorasan rua_da_senhora_das_verdades udi hindi verilebiliyor mu bende üç damla göğsünü sürüyordum işe yarıyorsa bende vereyim çok teşekkür ederim
rua_da_senhora_das_verdades Meryemhorasan 1 çay kaşığını doldurmayacak şekilde evet veriliyor. Tek başına öksürüğe iyi gelir mi bilmiyorum ama. Birde sarımsaklı yoğurt iyi gelebilir. Sizin bebeğinizin ayı uygun..
Eymenegeli Bi komsum bebeklere günlük yapilirmis , İnterneeten bebeklere gunluk yapimi yazin cikiyor benim oglumda oksuruyordu kullanmadigim yontem kalmadi bu günlüğü yaptim gecti bingun gogsune bi gun sirtina uygulandiginda gecti isterseniz deneyin bi