3_bebeli_ana Kızlar emziriyorum şu doktor çok affedersiniz basur için ne ilac yazıyordu eşim eczane ye gidecek lütfen acil bakın
Taze_annecik 3_bebeli_ana Meme mi var yoksa makat çatlağı mı sıcak suya oturmak iyi geliyor içine varsa ısırgan koyabilirsiniz. Bol su için kabız olmayın başa sarar sürekli
3_bebeli_ana 3_bebeli_ana emziriyorum doktor ne ilaç yazıyordu bunun için daha vardı ama atmıştım ilaçları ne olur gör yazsin
3_bebeli_ana 3_bebeli_ana hemeroid için ne ilaç yazıyordu emziren anneye bilirsiniz siz ben vardı atmışım 🥺🥺🥺
3_bebeli_ana 3_bebeli_ana allah düşmanıma vermesin bunu allahim çok zor çok kötü çok sevindim bu doğumda başıma gelmedi diye yarabbim yine oldu
elmaliturtam 3_bebeli_ana proctolog krem bir de fitili vardı onun galiba onlar lifli gıdalar bol su hareket
3_bebeli_ana Gamzeey papatyaannee elmaliturtam kızlar teşekkür ederim yazamadım eşim baktı olacak gibi değil acile gittik tamda yazdıklarınızı yazdı doktor..Allah kimseye böyle birsey vermesin dilerim ki düşmanım bile böyle Sinanmasjn gerçekten çok kötü birsey 😞 hayattan kopuyir insan