HurremSultan Kızım 5 ay 15 gunluk artik öğünlere geçtik eskiden mesela 3 saat arayla 120 cc mama içerdi şimdi kafam karışıyor ne zaman mama vermeliyim öğünlerin miktarı ne kadar olursa doyar sizde düzenler nasildi bu dönem de ???
kirmizibasliklikiz_ HurremSultan ay bende hic ayarlayamiyorum sanirim.. normalde 3 saatte bir 180 cc veriyorum.. bugun oglen uyandilar corba verdim ama doymadilar hemen mama istediler onu da verdim.. 1.5 saat sonra yine aciktilar 😱 ek gida benim bebisleri fena aciktiriyor sanirim 😂 saatleri ayarlayamiyorum asla
Pinarmete HurremSultan benimde 5 ay 15 günlük genelde 2 öğün veriyorum bi sabah bi aksam üstü. Ama bende tam bilmiyorum kafama göre veriyorum benimki de mama yiyor ama genelde ara öğün niyetine ek gıda veriyorum
HurremSultan kirmizibasliklikiz_ benimki zaten gelgitli şuan iştahsız döneminde vermesem asla ağlamaz istemez napicagimi bilmiyorum
HurremSultan kirmizibasliklikiz_ yani eh iste verdigumde biraz eksitiyor suratını ama mecbur ite kaka yiyor😂 kaç gr vermeliyim sen ne kadar veriyosun