Erayalpp Hergun ayrı bi güne uyanıyoruz dolar uçuşa geçti hersey zamlandı zamlanacak mamaları bezleri stok mu yapsam ne yapsam gidişat kötü Allah yardımcınız olsun
Vanilyaaa Erayalpp mahvoluyoruz ama ekranlarda hala çok iyi ekonomi naraları atılıyor geçen sene zar zor araba aldık 2023 de bitiyo borcu sanırım satıp borcu kapatıp kalaniyla altın alcaz çünkü hem borc ödeyip hem ev geçindirmek kolay olmayacak … Rabbim hepimizin yardımcısı olsun devlet büyükleri rahat fenomenler rahat olan bize oluyor rabbim hakkımızı yiyenlerin hesabını sorsun🙏
feratlarkupeklergiremez Erayalpp 136’lı Molfix 125’e almıştım 2 hafta önce. 136 olmuş. Çalışan bana abla şimdi al pazartesi 156 yazacağız dedi. 3 paket alıp koydum 4 numara zaten. Carrefour’da da ıslak mendillerde indirim var haberiniz olsun. Onu da stokladım.
thedeparted Erayalpp anneannemden kumaş bez bağlayıp muslukta yıkamayı öğrenmeye karar verdim çocuğa da pirinç unu yaparız artık
Balkupum2505 Erayalpp ah bacim hangi birini stok yapucaz en kötü bez olmus 40 45 tl allah sonumuzu hayir etsin
Marjinal_Anne2 Ah gerçekten insan napcaam diye düşünüyor ama bu iş düşünmekten çok öteye geçti bence artık ses çıkarılmalı yaa 😢🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Sosyal medya yetmiyor bilmiyorum Ya çok endişeleniyorum
Erayalpp Marjinal_Anne2 kesinlikle birseyler yapılması lazım herkes ayaklansin herkes sosyal medyadan paylaşım yapılsın yeter artık ya ne olacak böyle ekmek olacak 5 tl bu duruma geliyoruz
Minikyavrum755 Bacım valla stok yapacak para da yok durum vahim bişeyler olmalı artık durmalı yani yoksa bittik
Erayalpp Vanilyaaa onların tuzu kuru devletimiz napiyor bilmem nasıl olacak böyle kimsenin birsey yaptığı yok anca laf laf