Kızlar lütfen yardım edin çevrem de durumu çözebilen yok bebeğim beş ay 3 günlük iki gün önce kayınvalidemler köyden geldi üst katımızda oturuyorlar ve çocuğu ilk kez gördüler. Bebeğim ayına göre ileride yani daha iri ve şişman duruyor, bebeğime hurma emdirdiler ve oda baya bi emdi gecesine normalde 9 da uyuyan çocuk meme emmek istemedi emmeyince de açlıktan uyumadı sürekli ağladı ve sinir sesleri çıkardı kendini sıktı gece anca 12 buçuk ta uyudu sonraki gün yine aynı şey bu sefer de mandalina emdirdiler yine gecesine emmek istemedi yine huysuzlandı ninni söyledim duş aldırdım masaj yaptım kucağımda gezdirdim salladım nafile sevince gülüyor iş meme vermeye gelince sinirleniyor kafasını sallıyor kendini geriyor emmek istemiyor ancak açlıktan çok yorulunca emiyor şimdide dört saattir emmemişti yorgunluktan ve uykusuzluktan emdi resmen bayıldı sütüm azalır dite de korkuyorum çok iştahlı bir çocuk normalde saat bası emen çocuk, gece emmesi de azaldı anlamıyorum neden böyle dua da okuyorum her şeyi yapıyorum lütfen yardım edin