Elaninannesi2021 Kızlar bebişler kaç aylık günde kaç kez kaçar saat uyuyolar azıcık sohbet edelim 🤩🧚♀️
Bogaannesi Elaninannesi2021 uykumu o ne ? Yeniliyormu? Nasil bsey ? Kac para? Nerden satin aliniyor 🤦♀️😂😂😂😂😂😂😂
Haydinn Elaninannesi2021 4 ay 24 günlük 😂 gündüz 3 kere uyuturum en fazla 1 er saatten 3 saat uyuyordur 😂 gece yatmak bilmez ama 3 te anca yatıyor uyku gerilemesi çok yaşadık bu ay 🥺🥺
Elaninannesi2021 Mom54554 benim kız 6 aylık günde 3 kere 1 saat uyuyo 4.cü uykusu gece uykusu oluyo artık😇
Ball-kizimm Elaninannesi2021 neeeyyy😂 benim kızım 2 bucuk aylık 3. Uykuyu zor yaptırıyom bazen es geçiyo😂 dogdugundan beri böyle hatta daha beterdi 1-2 kere uyursu son 1-2 haftadır 3. Yapıyo 😂
Bogaannesi Elaninannesi2021 diş donemindeyiz uyku gram yok🤦♀️3 aydir boyleyiz artik uyku kelimesi gecen yerlerde ölü takliti yapiyorm😂
Elaninannesi2021 Bogaannesi ya diş çıkarma korkulu rüyam. Kaç aylık bebeğiniz çok mu zor geçiyor şimdiden korkuyorum bende🙄🥴
Bogaannesi Elaninannesi2021 7 aylik altta iki dişimiz cikti ama nasil ckti Allah bilir gece uyku yok gunduz huzzursuz mizmiz gece yarm saatte bir aglayarak uyumama vs. Tam rahatladik dis cikti dedik simdi ustler geliyor galba gene ayni durumdayiz diş jeli surmeme ragmen fayda etmiyor 🤦♀️
Elaninannesi2021 Ball-kizimm sanırım nasıl alışırsa öyle gidiyor benim ki uykusu geldi mi ağlar biraz emip hamağında uyur gündüz🤗🥰
Bogaannesi Elaninannesi2021 ilk iki dis ust disler kadar cok kotu olmadi ama simdi ust cikiyor galba ust bizi mahfetti 🤦♀️
Haydinn Elaninannesi2021 nafiiile canım herşeyi denedim ben uyuyor 1 saat sonra maşallah fal taşı gibi açıyor gözlerini😂 bu ay anam ağladı 5. Ay da neler yaşıcammm beklemedeyimmm😂
Tiredmother Elaninannesi2021 6 aylık kızım 2 gündüz uykusu uyuyor sabah uykusu 40 dk öğlen uykusu 3 saat sürüyor uyku saat aralıkları sabah uykusuna 2.5 saat sonra yatırıyorum öğlen uykusuna 3 saat sonra akşam uykusu 3.5 veya 4 saat aradı oluyor
Elaninannesi2021 Tiredmother benim ki sabah uykusuna 1.5 saat sonrasyatıyor sonra uykuları 3-4 saat arayı buluyor