Afrasiyab Kbrbisi28 aynı seyi bende 2 aylikken yasadim. Bol bol emzirmen gerekiyor. Duşta sicak suyu gogsune tut masa yap. Gunde 2 3 kere sicak suya havluyu batirip gogsune kompres yap. Ben bunlari yapinca 2 gune gecmisti. Allah sifa versin insaallah🤲🏼
Kbrbisi28 ardenbebekk doktor sırınga ile cekti icerisi ilttihap doluymusmus ora ile bir sure emzirme dedi tamamen iltihap bitene kadar dedi
Buketpoyraz Kbrbisi28 ben duşta tarakla taradım masaj yaptım , ve hem bebeğime emzirttim hemde pompayla cektim aynı gün sürekli süt yapan şeyler de yedim sütümdede azalma olmadan 1 günde geçti ☺️
Kbrbisi28 ardenbebekk Her hafta cekicem dedi doktor o biriken sut katilasmis iltihap olmus o yuzden eriyesiye kadar antibiyotik kullanicam ve surekli birikeni cektirticem acisada sabredicem doktor ameliyat edersem emzirdigin icin bi gogusun kör kalir sütün varken ve bebegin doyarken yapmak istemiyorum ameliyat dedi
ardenbebekk Kbrbisi28 Allah yardımcınız olsun geçsin insallah biran önce demekki bizim bu kadar ağırlaşmadan halletmişiz
Kbrbisi28 ardenbebekkoperasyona aldilar dun ve apse alindi diren var su anda gogsumde ta sali emziricem kizimi biriktirdigim sutleri vericem biberonla bir sure cok sukur biriktirmjstim dolaba
Derinmavininannesi Kbrbisi28 benim her hafta Perşembe ya da cuma sol göğsüm şişiyordu üst kısmı üşütmeyle de alakalı mastit oluyordu üstüne bir de göğüs ucum yara oluyordu ağlayarak emziriyordum çok şükür şu aralar olmuyo ama olduğunda dayanabildiğin kadar socak suyla yıkanıp göğsümü beyaz sabunla yıkıyordum sıcak su iyi geliyordu sırf bu yüzden sıcak su torbası aldım şişmeye başladığını hissettiğim gibi onu koyarım diye
Navmi Kbrbisi28 hemde kaç kere yaşadım tavsiyem öncelikle sıcak havluyu gögsüne koy dursun biraz sonra sağmaya çalış daha sonra lahana yaprağını dolaba koy soğusun al gögsüne koy gece onla yat ılık duş bol bol emzir ve elle o topun üzerine basa basa sağmaya çalış ve meme uçlarımı kontrol et beyaz bi tıkanıklık oluyo eğer onu alabilirsen açılıyo bikere de antibiyotik iğnelerle çözebildim sonra bitti
Mericcc Navmi merhaba bebeğim 5 aylık duramıyorum bu gece ilk kez oldu böyle gogsum taş gibi lahana yaprağı dışındakileri yaptım hala aynı sagiyorum şakır şakır süt gelirdi hiç gelmiyor ne yapicam bilmiyorum. Dr hangi bölüme gittiniz acaba kim bakıyor? Duşa giriyorum sıcak su torbası vs kaç saattir uğraşıyorum böyle olursa yarın Dr giderim
1anne01 Mericcc canım çok geçmiş olsun öncelikle , sürekli tekrarlayan mastitim olduğundan çok fazla şey denedim sana önerim mutlaka lahana yaprağını dene keşke şimdi yatmadan lahana yaprağını koyup öyle yatsaydın gerçekten faydası oluyor ve süt gelmese bile sürekli emzir. Sıcak su vs. arkadaşlar yazdığı için tekrar yazmıyorum ama çocuğun emmiyorsa bile sağ. Ben en son elimle sağa sağa iltihabı akıtıp öyle kurtuldum inşallah seninki o kadar ilerlemeden kurtulursun
ardenbebekk Mericcc tıkandığı için süt gelmşyo elinizle ovalayın ve sağın acıyacak ama o sütler çıkamazsa kitle oluyor iste duşa girin sonra sağın bebeği de tersten emzirin
Navmi Mericcc genel cerraha gitmiştim bir kurdan yardımıyla uçlarını kontrol etsene bikeresinde öyle de açmıştım
Mericcc 1anne01 çok teşekkür ederim. Bebeğim uyuyor ona rağmen alıp emzirmeye çalıştım bütün akşam. Sıcak su vs yaptım hala şiş çok . Lahana evde yok yarın sabah ilk is alıp koyucam. Ne fena bir şeymiş ilk kez başıma geldi. Bebeğim 5 aylık normal rutininde emdi bugün ekstra bişi olmadı neden böyle oldu anlamadım.
1anne01 Mericcc göğüs ucunda yara varsa oradan mikrop kapmış olabilir, ben çoğu kez hastanede serum yaptırıp antibiyotik kullanmak zorunda kaldım inşallah sizde gerek kalmaz . Bi de göğüs ucunu kontrol et sıktığınız tıkanık deşik görürsen orayı peçete gibi bi şeyi hafif sivriltip açmayı dene belki tıkanıklık ucundadır
Mericcc 1anne01 yok göğüs ucunda yara. Hala ugrasiyorum ama yok tıkalı çok kötüyüm. Yarın hemen lahanayı da deneyeceğim. Olmadı acil görünüyor bana da. Geçmiş size de tekrardan çok zormuş
Mericcc 1anne01 çaresi emzirmekmis sabah emzirdigimden beri açıldı çok şükür sağmak sıcak su vs kar etmedi ben de kızım emince açıldı. Benden de tavsiye olsun bunu yaşayan annelere
Nazliprensesinannesi Kbrbisi28 antibiyotiğe ne gere var ki,sagsan yeter zaten,bol bol emzir evet,birde sagmadan önce sıcak suya batirdgin nemli bezi( cildini yakmicak sıcaklıkta) göğsünde beklet biraz,sagmasi daha kolay oluyor,o damarları genişletiyor sıcak su cnm
Mericcc ardenbebekk teşekkür ederim bütün gece ovarak sagdim hiç süt gelmedi. Sabah kixim uyanınca devamlı o memeyi emzirirdim ve açıldı çok şükür bunun çaresi emzirmekmis anladım