BurcuAnne Kızım Uyaniyo alıyorum iki memeyi çekiyo uyuyo bırakıyo napmaya çalışıyo..Karni tok mudur ...9 günlük
Yasemin_sare_kesler BurcuAnne daha çok küçük annesi ben ilk haftalarda emmeye bile uyandırmıyordum çık şükür bak kendi uyanıyormuş kızım 2 aylık oldu yeni yeni bizi fark edip gülüyor
Sevim07 BurcuAnne benm oglum 23 günlük . Çok normal yoruluyor cnku oyna konuş topuğuna vur ve gidigina oyna tatlım ki emsin tekrar:))
MerveAtalay BurcuAnne daha cok kucuk oldugu icin oyle uyandir yavasca burnunu sik ayaklarinin altini gidikla emzir sarilik olur yoksa
Nil-Mila BurcuAnne Midesi küçük çabuk doyuyorlar benim kızımda öyle yapıyordu sık emzir 1 saate bir 2 saate bir en geç canım
BurcuAnne Yasemin_sare_kesler Sevim07 MerveAtalay Nil-Mila uyandiramiyorum ki uyanmiyo hiç hiç birşey etkilemiyo ama bazen Uyaniyo kendı o kadar
MehmetEfe00 BurcuAnne ayaklarının altını kazıyor gibi ortasından yukarıdan aşağı aşağıdan yukarı bastır uyanıyo bizimkide uyanmıyodu doktor öyle gösterdi öyle yapınca uyanır
Prenses0909 BurcuAnne bizde oleydik ilk bir hafta uyandiriyordum ayagindan gidiklayip uyuyordu hemen aç kaliyordu uyandir canim emer hemen