NazliAliKemal26 18 aylık oğluma su içiremiyorum kaç tane suluk aldım olmadı sevmiyor nasıl alıştırabilirim önerisi olan var mı ? Şimdiden teşekkürler
Traveler_Mom NazliAliKemal26 suyun içine elma dilimle at belki sever öyle, kaşıkla içir olmadı. Su çok önemli susuz kalmasın.
minikbaykus NazliAliKemal26 22 aylık oğlum da aynı. Hiç sevmiyor suyu . Bir iki yudum anca içiyor eliyle itiyor . Biberonu da anca agzinda geveliyor. Diş karışip üstünü ıslatıyor. Bardakla iciriyorum onu da iki yudum içince ittiriyor nasıl sevecek bilmiyorum
1prens1prensesannesii NazliAliKemal26 oğlum da öyle 1.5 yaşında.. Şırınga ile oyun yaparak veriyorum ancak yoksa içmiyor.. Ayran seviyor su niyetine ayran içiriyorm bende
Deterjanhanim NazliAliKemal26 bardakla vermeyi denedinmi benim oğlumda hiç sevmez biberon suluk falan bardakla çok hoşuna gidiyor.
Vuslat23 Sevmedımı sevmıyo sulu şeyler meyva suları sık napcan başka kızımda öyleydı ayran çok sevıyo dıye su gıbı ayran verırdım saglıklıda gem, ama oglumda tersı çok sevıyo su
NazliAliKemal26 minikbaykus aynı aynı sadece oyun yapıyor ağzına bir yudum gitmiyor su gibi süt içiyor ama oda knsızlık yapar diyolar
minikbaykus NazliAliKemal26 Benimde sık sık emiyor ordan karşılıyor heralde. Suya ihtiyac pek duymuyor sanirim