Eda2808 Hmyraa benim küçük kızım da almıyordu philips avent emziğini kullanıyrm anne göğsüne yakın diye o tükürdü ben ağzına soktum o tükürdü Bn soktum en son alıştı almaya başladı
Tugcebudak20 Hmyraa ilk doğduğunda hemen ağzına verdim emziği çıkartmaya çalışınca da hafif hafif vurdum emzik ağzının içindeyken aldı zorlanmadık her çocuk bir olmuyor maalesef
Yeniyanne27272 Hmyraa valla hiç pahalı emzik vermedim wee markası aldım ve uyurken sürekli verdim o çıkarıyordu ben koyuyordum şimdi emziksiz uyumuyor
Mt_01 Hmyraa alışmak zorunda mı? Benim doktorum verme dedi. İnternette takip ettiğim bir doktor da aynı şekilde vermeyin diyor Ali Fuat serpen
Hmyraa Tugcebudak20 ah evet….doktor ilk bir ay vermeyin dedi bize simdiki aklim olsa dogdugu gibi verirdim…
NurEmre Mt_01 emzik verilmesini birçok uzman doktor önerir özellikle de bebekler uyurken ani bebek ölümlerini engelldiği söyleniyor 🤷🏽♀️
Tugalp Hmyraa doğar doğmaz verdik damaklı emzikli ama sürekli bırakıyordu ve uykusundan uyanıyordu emzik ağır geliyormuş anne göğsüne uyumlu aventin birde tommy tepee var ben onu kullanıyorum şimdi daha iyi hiç bırakmıyor diğer emzikler çenesini yoruyormuş yenidoğan bebeklerde
Alyasmama Ben 4 aylikken vermistim kizima ilk baslarda hep türkürdü uykuya dalacagi sirada verdim birgün tuttu 12 aylik olana kadar kullandik uykuya gecislerde bizimkide avent di
Hmyraa Vermeden olmuyorki…sürekli emmek istiyor karni tok oldugu halde…emme refleksini ancak emzikle durdurabilirim…dediklerinizi usanmadan yapicam umarim basarili olurum…süt gelmedigi icin emzikten almak istemiyor🤦♀️😅