tuem14 Kızlarrr yardım cıkmıs sorulara çalışsam sadece gecermıyım sınavı geçenler yardımcı olabılır mi 🙏🏽 Çocuk ev işi ders çalışmak imkansız
Zelisblt tuem14 hangi bölüm, açık öğretimde genelde çoğunlukla çıkmış sorulardan çıkıyor geçmiş sorulara da bakmanızı tavsiye ederm.
Deletedmom_13 tuem14 Valla o kadar zorlastirdilar ki çıkmış soru sadece 3-5 tane çıkıyor. Bende çalışamadim çocuktan çıkmış sorularla sınav gecilmiyor. Bu dönem kayıt yenileme yapmadım her dönem onlara 450 lira para yatırmaktan gına geldi..
eceunverkanra tuem14 Neden olmasın ki😌genelde cikmis sorulara benzer sorular denk geliyor. Siz elinizden geldigi kadar calisarakta gecebilirsiniz tabi ki🌸 Bir de bazi bolumlerde cikacak konular da belirtiliyor diye aklimda kalmis ama emin olamadim
tuem14 Deletedmom_13 ben hamılelıgımde yapmamıştm sonra çocuk var dıye yapmadım 2 yıl kayıt yenılemezsek sılınıyormus , ama alttan ders vs de var tabi 🥺
Narcicegi_2020 Bnde aynı dert malesef çalışamıyorum konu özetlerini okumaya çalışıyorum ama her derste 4 ünite var sadece okuyarak olmuyor bir gün okusan 2 gün kalıyor yarım yamalak😖 direk soru çözsen öyle de çalışılmıyor nasıl olacak bilmiyorum çok az kaldı 🙄
Sevinc24 tuem14 umarım felsefe 3.sınıf oldum bitiyor diye bırakamadım da gece çok kalkıyorum 6 aylık bebeğim umarım geçerim