bebeksibiriyim Kızlar park yatak kullananlar var mı kaçıncı aydan itibaren güvenle kullnılıyor.bir de kullanışlı mı acaba bebekleriniz içinde duruyorlar mı tehlikeli vs yönleri var mı önerir misiniz
TheBaby bebeksibiriyim Ben oğluma almıştım 1 yaşından 4 yaşına kadar kullandık. Ama marka söyleyemiyorum hatırlamıyorum çünkü. Oğlum şu an 9 yaşında. Ama kızımada tercihim park yatak olacak
GokSuM bebeksibiriyim bence doğumdan itibaren hep güvenilir ve kullanışlı. Ama benim boyum 164 içine koyarken biraz zorlanıyorum. Sıkışık bir alan olduğu ve çok ses çıkardığı için yan fermuarını kullanamıyorum.
Birkucuksayrameselesi bebeksibiriyim ben almistim severek kullaniyordum amaa ankarada eski evimde kaldi. Pregoydu markasi 4 yasina kadar kullaniliyor diye biliyorum
irva bebeksibiriyim Ben 6.ayından beri kullanıyorum şuan 1 yaşında oğlum.Tabi 4 5 yaşa kadar kullanılabilir gayette güvenli.Yaza odasına geçireceğim için yaza kadar yatar.Ondan sonra park yatağı da anneme vericem ona gidince de onda yatar.😍
sarmaliklahana bebeksibiriyim Ben bebeğim 30 günlükken başladım. Suan 2 ay 9 günlük sadece geceleri yatırıyorum çünkü yatak odama koydum. O yataga yattıgı zaman akşam oldugunu ve uyuması gerektiğinin bilincine vardı. Gün içinde asla yatırmıyorum ve aşırı memnunum. Biz cok gezdiğimiz için bebeğim yafagından ayrılsın istemediğim kurulumu kolay oldugu için yanımda gezdiririm düşüncesi ile aldım. Bu linkten bakabilirsiniz. İster yataklılar var ister yatagını siz ayrı alıyorsunuz sadece beşik olanlar var. Hemen hemen aynı tutara dnek gelıyor. https://ty.gl/i3m0dftlbm
Pmbgl bebeksibiriyim ben prego Miami modelini kullanıyorum çok çok memnunum mutlaka düşün anne yanı olabiliyor aynı zamanda ilk 6 ay üst kısmında yattı artık kalktığı için alta indirdim