Klnccc Vajinal kaşıntı ne yapsam geçmiyor deli olcam yardım edin lütfen travazol, zeytinyağı, fitil antibiyotik ne varsa denedim yok yok yok geçmiyor oturup ağlıyorum artık niye neyden oldu anlamıyorum nasıl geçicek bu illet 😩
Aselinannesii6 Klnccc buraya yazmak yerine tekrar bi doktora mı görünseniz kötülük için yazmadım yanlış anlamayın tabide
bebekzeynep Klnccc scak su ile taharet yapp ütülenmş scak bez koymayı dendin mi canım mayasır olmuş olablir misn
ArasinAnnesiiiiiii Klnccc Aile hekimime krem yazdırmıştım onu kullandım rahatlatmıştı beni enfeksiyon mantar kaynaklı kaşınıyor çok kötü bişi yaa artık geceleri uykumdan uyandırıyordu
Klnccc Aselinannesii6 gittim tabiki verdiği fitil daha çok kötü yaptı adım atamıyorum artık kesip atasım var o kadar fena
Clouds Klnccc hiç farketmez ben hem sarı renkli hem beyaz sirkedende kullandım, sirkeli su ile bastırıyordum hafif içe doğruda yapıyordum ardından kuruluyordum peçete ile gün içinde bir kaç kez ve gece kalktığımda yapıyordum doktorumun önerisi idi. Birde normalde içtiğimden çok daha fazla su içiyordum idrarın rengi çok açık renk olmalı
Alyasmama Canim venim basimdanda gecti canimdan bezmistim evet dr verdi fitil ilac felan hic fayda etmedi . En iyisi SAMIRSAK ben onda care buldum rendele sür cök kötü yakiyo sonra mantar kremi varsa sür InsAllah yardimcin olur ben öyle rahatladim Bide asir sekerli yeme mantarlar sekeri seviyo malesef
Klnccc Alyasmama canımdan bezmek ne kesip atasım var resmen sarımsağı günde kaç kez uygulayacağım birde mantar kremi yazmadı sadece sarımsak etkili olur mu
Alyasmama Klnccc Sadece 1 kere sürmüstüm canim ben dene bi istersen sadece samirsagi olmassa krem de yazdirisin dr
Klnccc ArasinAnnesiiiiiii evet kaç gündür uykuda uyutmuyor malesef kremim adı neydi yarın tekrar gidip söyleyeyim
zumra342 Klnccc 19 aysır doğum yaptım hamileliğimde sayarsak 2 yıldır uğraşıyorum krem sirke fitil denemediği şey kalmadı sarımsak yapmadım çekindiğim için duymuştum ama Allah rızası için eğer bir çare bulursanız buradan tekrar yazar mısnız?