Adababy söylediğiniz yere sahibindenden baktım. Konum Reşadiye mahallesi olarak geçiyor ama ben Reşadiye mahallaesinde öyle boş araziler olduğunu sanmıyorum. Emlakçılar bazen sahibi ile iletişime geçilmemesi için yanlış konum işaretleyebiliyor. O evde herhangi bir mimari&teknik bir sorun yoksa o fiyata vermemeleri lazım. Ama şöyle sorun yoksa da muhite bağlı olmak şartıyla kaçırılmaması lazım ☺️ Belki karar vermeden önce bi yoklama yapılabilir. Güvenilir ve resmî kaynaklardan herhangi bir problem var mı öğrenilmeye çalışılabilir. Yalnız size şöyle söyleyeyim bir mutfak 40000 den 1 iç kapı 1400 den, 1 m2 laminant 74 TL den başlıyor 🥴🥴🥴ve bunlar 3 hafta önceki minimum fiyatlar. Çok deli artış kapıda üstelik 🙇🏼♀️🙇🏼♀️🙇🏼♀️🙇🏼♀️
Çok heves kırmış olabilirim belki 😢 ama sonuçta düzen değiştireceksiniz gerçekçi hesaplamalar yapabilin diye yazdım.
illaki müstakil olsun demiyorsanız havuzlar ve Rumeli mahalleleri taraflarında 4 katlı çok sakin yerleşim alanları da var. Halen Çorlu değerlendirilebilir diye düşünürüm ben 😊😊