Bualemdeyeniyim Deletedmom4444 sen yine anlamıssındır ne olduğunu ben telefon falan sandım🤣🤣🤣 yorumları okuyunca anladım ne oldugunu
Linva espiri ithalatçı garantiliymis. Ben xiaomj mop pro 2 siparişi verdim dün. Evefone sitesinden aldim. Distribütör garantili. Bakalim inşallah beklediğim gibidir.
Nltka 1 yıldır kullanıyorum roborock s6 . Çok memnunum şuana kadar garantilik bir durum yaşamadım . Yaşanmayacak anlamınada gelmez tabiki ama en iyisi roborock bence
Linva Nltka Aslında roborock s5 max alacaktım. Ama eşim diğer mağazaya bakıp döneyim derken fiyati 500 lira artınca vazgeçtik
Blackkcat Linva 1.5 yıldır kullanıyorum aşırı çok memnunun çekiş gücü müthiş halılar dikleniyor resmen ve 1.5 yıldır bi sorun yaşamadım,silmesinden de oldukça memnunum,fazla araştırmayın derim😌
Anonim11 Deletedmom78654 türkiyede ondan yok ama. Bende s7 var. Çöp haznesini ayrıca satın almak gerekiyormuş ama tr de yokmuş. Sormuştuk
snyck Linva distrübütör daha garantidir ama teknolojik aletler biraz da sans işi ve aynı urunlere bakıp en çok aklım xiaomi mop pro 2 de kaldi bi ara eylül sonu mu ne indirimde 3600e düşmüştü şuan en uygunu 4800 ya ben vazgeçtim almaktan bütçeyi zorlayacak
Linva snyck evet distribütör olsun diye evefone internet sitesinden aldim bu ürünü. bütçeyi zorluyor biraz. Benim durumum biraz zor mecburum robota🤦🏻♀️
Linva Deletedmom4444 pek giremiyorum foruma. Hem eski hem aktiflerde kalan nadir kisilerdensin galiba😄