Mavikizinanasi Kizlar kizim uyuyodu bnde salonda işimi yapiodm bianda öksürmesiyle yanina gittim heryer kusmuktu ve hafif kan vardi kan ilaci falanda vermedm sisce neden olabilir şimdi hastaneye gidiyorum başina gelen anne varsa yazabilir mi lütfen
bahardonmez Mavikizinanasi otobusu bekleme taksiyle git ambulansi ara sor hemen onlar daha iyi bilir. Hemen 112’yi ara sor ama sakin ol
endoplazmikretikulumiste Boğaz tahrişindendir bizim boğazımız gibi değil ama ne olursa olsun emin olamadığımız içim acil bişiler belki ambulans arab
MomKukuleta Mavikizinanasi Çok geçmiş olsun inşallah bişeyi yoktur. 🤲🤲Ambulansı arayın otobüsle gitmeyin.
1prens1prensesannesii Mavikizinanasi tahriş olmuştur muhtemelen. Geçmiş olsun umarım ciddi birşey yoktur haberdar et bizi 🤲
Birmelekmeselesi46 Mavikizinanasi Öncelikle sakinliğini koru canım. Daha önce başıma gelmedi ama benim bebeğimde kusmada zorlarken yeşil safran gelmişti mesela küçük oldukları için hemen etkileniyorlar. Bence zorlamaktan tahriş olmuştur. Hastaneye götürerek en iyisini yapıyorsun orda bu durumun sebebini bulurlar ama aklına en kötü şeyleri getirme kuzum çok geçmiş olsun.
Mavikizinanasi Birmelekmeselesi46 cok tesekkur ederm abba zaten kustuktan sonra hala öğürüyoeu yesil mi kahverengimi ne kustu fotografini cektm doktora g9stermek icin
Birmelekmeselesi46 Mavikizinanasi Yeşildir midede birşey kalmayınca safran geliyor kuzum Allah acil şifa versin iyi haberler alırsın inşallah canım.🤲
Mavikizinanasi Kizlar kan aldilar rontgen cektiler ama sonucu yarin cikicakmis yarin tekrar gelicem hepinize tekrar cok tesekkur ederm ilginiz icin