Deleted0979 Kızlar eşimin amcasının oğlunun düğünü olucak Ama nasıl bir kıyafet alicam daha karar vermedim Abiyemi alsam yoksa pantolon lu sık bir takım mi 75 kiloyum bu arada boyum 1.70 Bu arada çocuklarımı anneme birakicam
TheBaby Deleted0979 Canım eşimin kuzeniya yani yakınlığınızı bilemiyorum ben ailece olarak ama ben olsam takım tercih ederdim.
Saripapatyam123 Deleted0979 bence kuzu sık bir takım cok guxel olur abiye biraz olmaz gibi tabiki senin kararın 🥰
Saripapatyam123 Deleted0979 estafurrulh bence hersey guzel olur ama takım daha iyi olur yani kendimce düşüncem
Bhr28 Deleted0979 burada tesettürlü anneler vardır illaki, alışveriş yaptıkları siteleri seninle paylaşsınlar 😅
Vanilyaaa Deleted0979 duman butik var canım ona bı bak benim bulunduğum yerde o mağaza ürünleri çok kaliteli
Saripapatyammm Deleted0979 Tipinize uygun muhakkak bulursunuz. Aşırı dar kesim tercih etmezsiniz. Isterseniz korsede giyersiniz. Ama bence takmayin gobeginizi :) nasil rahatsaniz oyle gidin.
Deleted0979 Saripapatyam123 altına da topuklu ayakkabı alırım eşimde diyorki güzel giyinilem herkes bize baksın 🤣 O yüzden kafam karıştı
Cookie Deleted0979 takım daha güzel olur bence elbisede alabilirsin Instagram’da sürekli kıyafet aldığım iki sayfa var çok güzel modeller var ama isim vermek yasak herhalde
VERA19 Deleted0979 Cookie Alışveriş yapıp,tecrübe ettiğiniz sayfa/site ismini paylaşabilirsiniz.Kendi Hesabınızı paylaşmanız yasak☺️