mmssmm Cinayet şüphesiyle Dedesi tutuklanmış, yayın yasağı getirmişler. İnşallah aklımıza ilk gelen şey değildir. ne diyelim ki dede ya dede.. diyecek bir şey kalmadı lügatımda.
cikolatahurma mmssmm bitmiyor bitmiyor bu çocuk cinayetleri ne istiyorlar şu masumlardan Allahlarından bulsunlar.
AsilZeynepp mmssmm paranoyak olduk artik vecen pazara gittik her karsilastigimizda adamin biri kizima bakip siritti pis pis bende tersledim bagirdim.cagirdim artik iyi veye kotu niyeti ayirt edemiyoruz
mmssmm cikolatahurma gerçekten, dünya öyle bir hal aldı ki. umarım sadece öldürmüştür diye dua ediyoruz.
Sadekahvem 2cocuk_1anne_ Bulan kadın dün dedi ki şalvarı çıkmıştı bı üstünde çamaşır bile yoktu alt tarafı çıplaktı.
mmssmm Sadekahvem evet montu ve ayakkabılarıda yokmuş başka bi köşedeymiş, ayrıca bulan kadın bi anne ve dedi ki hayır benim çocuklarım dahi oraya çıkamaz.
2cocuk_1anne_ Sadekahvem evet yaa ne kadar üzücü bir durum dedesi o yaa ne kadar iğrenç bir hayattayız
dewamkee mmssmm cok uzgunum cokk 2 kizim var geleceklerinj dusunmek beni sıkıyor . Rabbim evlatlarimizi korusun
mmssmm dewamkee ben dedemle büyüdüm, kılıma zarar gelse oturur ağlardı benimle. nasıl bir zamana denk geldi çocuklarımız. Allah yardımcımız olsun.
susunbebekuyuyo mmssmm Allahım cehennem bu dünya yarabbim artık kopsun şu kıyamet otopsi raporu yalanmıymış yani açlık soğuk doğal ölüm diye Allah belasını versin inşallah o dedenin ilgilenmeyen herkesin
Fitifiti mmssmm En kötüsü de ne biliyo musunuz? Öyle bir zamana denk geldik ki,artık bizi hiçbir şey şaşırtmıyor. Vay be,nasıl olur diyemiyoruz. Alışmak gelebileceğimiz en kötü noktaydı. Tam da üstündeyiz.
ikiprensannesi_gul mmssmm şöyle bir düşünüyorumda artık o kadar rahatız ki bir çoğumuz aman Allahım bu ne rezalet diyemiyoruz bile alışmışız ve olayın sonunu resmen bir çoğumuz çözüyo bile o kızın bulunamıcağını tahmin ediyoduk korkuyoduk ama gerçek bu.. Eğer ki birinin suçu varsa Allah onu helak eder etsinde rabbim.. çocuk ya sübyen Allah hidayet versin bazen gerçekten düşünüyorumda idam gerçekten gelmeli insanlar kudurdu ne iğrenç bir dünya olduk sözün bittiği yer.
Cancansmom ikiprensannesi_gul idam ödül yapana, kanalizasyon gibi tek hücreye atacaksın, sadece ölmeyeceği kadar ekmeğini suyunu verecek, bir ömür orada sadece ölümü bekleteceksin.