kanatsizminigim Biz oto koltuğu almak istiyoruz ama isofix nedir ne değildir tam bilmiyorum. kızıma göre yani ayına kilosuna da uygun modeller nelerdir hangi markaları tercih etmeliyim ? kızım 16 aylık 10,5 kilo civarında.
Lulemom kanatsizminigim aracınızda da isofix özelliği olmalı. Bizim sağ arka tarafta var mesela. Kimş araba hem sağda hem solda varmış.Uzun demir çıkıntıları oluyo oto koltuğunun. Emniyet için, onu koltuğa sabitliyorsun. O demek yani isofix. Eğer araçta o özellik yoksa oto koltuğunda olmasının bi anlamı yok yani
kanatsizminigim Lulemom hayır normal de emniyet kemeri ile sabitleniyor diye biliyorum. Teşekkür ederim peki hangi model tercih ediyorsunuz bebeğiniz kaç aylık
ArassMom_ kanatsizminigim Isofix oto koltuğunu araca sabitlemek için kullanılan bir sistem. Emniyet kemerine göre daha güvenli bir sistemdir. Ama bazı araçlarda oluyor bazı araçlarda olmuyor. Aracınıza göre bakmanızı tavsiye ederim🤗
Lulemom kanatsizminigim emmiyet kemerli olanlar başka. Bizde kraft spin signal var. Bebeğim 3 aylık. Şuan puset kullanıyoruz. onu emniyet kemeriyle sabitliyoruz. Uzun yolculukta bir kez oto koltuğunu kullandık. Memnun kaldık, ama isofix daha güvenilir. Tamamen koltukla bütünleşiyo yani. Ama araçta da o özellik olmalı
ArassMom_ kanatsizminigim O modeller ayrı Benim kullandığım hem isofix hemde emniyet kemeri ile sabitleniyor ama ben isofixi kullanıyorum. Ben bebeğim 6-7 aylıkken almıştım Joie Every Stage FX 0-36 Isofixli olanını almıştım gayet memnunum. Aktif araç kullandığım için oğlumda benimle gelmek zorunda oluyor hiçbir sıkıntı yaşamadık. Suan 1 yaşina girmek üzere kendiside içinde çok mutlu 🤗
rua_da_senhora_das_verdades Biz besafe izi comfort x3 kullanıyoruz. İzofixsiz kemerle bağlanandan. Güvenli olmasa adac testinden geçmezdi diye düşünüyorum. Tabi izofixli elbette daha güvenlidir. İzofixsiz olanların fiyatı daha uygun. 9-18 kg olanı kullanıyoruz biz.