Mucizemm344 Şimdiki nesilde mi var tek bu atak anlamıyorum.Bizim zamanımızda annelerimiz neler yaptı acaba.2.ay atağı geçiriyoruz inşallah bugün bitecek gösteriyor ama artık uykusuzluktan yorgunluktan perişanım
saresmami Mucizemm344 simdi internette herseyi ögrenebiliyoruz. Zamaninda annelerimiz bilincilendirlmiyodular malesef veriyolardi elleeine bebegi hadi evine büyüt tek basina 🤷♀️ bizde öyle mi? Kimse bisey demese bile internetteki videolarla cocuk büyütmeyi ögrniyoruz
nilna Mucizemm344 aynı atak döneminden geçiyoruz bizimde 3 gün kaldı bitmesine, benimde çıldırmama ramak kaldı asla uyumuyo asla
Mucizemm344 saresmami aynen öyle haklısınız.Ama cidden sor bu atak dönemleri bide Benimki kolik iyice kötü geçiyor
Mucizemm344 nilna tek değilim yalan gelir hiç bir şekilde birşey yapamıyorum yemek bile olmuyor ev zaten eşim gelince akşam süpürüyorum olursa oda.Afedersiniz lavaboya bile gidemiyorum
nilna Mucizemm344 birebir aynı durumdayız ana kucağına koyup odadan çıkıyorum çığlık çığlığa kalıyo, Allah yardımcımız olsun az kaldı biticek