kirmizibasliklikiz_ Gunaydin sevgili anneler 🌸 bebeklerim için Kamera alacagim ama ne alacagimi bilmiyorum.. Telefona bildirim gönderen gece ben uyurken uyanabilecegim kullandiginiz guzel bir kamera var mi acaba
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi kirmizibasliklikiz_ Xiaomi 360 kullanıyorum. Haraket hassasiyeti en düşük modda. Burnunu kaşısa bildirim geliyor bana. Aynı özelliklere sahip siğer bir kamerada tplink ikisinide inceleyebilirsiniz bence:)
Gmze1998 kirmizibasliklikiz_ japon markası bı tane var markasını istiyorsanız bakalım e bebekten almistik valla üst katta ses oluyordu tavana bakıyor hemen gece bildirim geliyor en ufak harekete bile bide kameradan seslene oluyorsun eşim benim telefonum kapanı olunca kameradan konuşuyorduk bide siren sesi var acil durumlar için
kirmizibasliklikiz_ AyPerisiVeGokPrensininAnnesi ya ben xiaomi mijia 360 aldim ama bana bildirim gelmiyor geri iade edecegim onu acaba benim aldigimda mi sıkıntı var
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi kirmizibasliklikiz_ Tekrar kurulum videolarını izleyin haraket algısı nasıl yaptık hatırlamıyorum şuan girip ayarları var yapıyorsunuz bildirim gelsin diye :)
Gmze1998 kirmizibasliklikiz_ Yoyko 2 senedir kullanıyorum baya yükseklikten düştü masallah hicbisey olmadı