Yagmurtekin Saat 7 oldu ve ben yarım saat bile uyuyamadım 🤦🏻♀️ sıyırmak üzereyim gün geçtikçe daha da uzuyor uyumadığı saatler
Gizemmm22 Yagmurtekin merak etmeyin yalnız değilsiniz gözüme gram uyku girmedi 11 den beri oğlum uyumuyor:)
GamzeNehir Yagmurtekin Yanlız değilsin canım bebeğim 2.5 aylık dün saat 20 den beri uyanık hala da yatmış değil bir aydır sürekli böyleyiz ☹️☹️☹️☹️
Yagmurtekin AliKuzey12 6 aylık 3 aydır böyle ama ilk defa bu saati bulduk normalde 2 en geç 3te uyumuş oluyordu. Evet 11den beri 2 kere mama verdim
Yagmurtekin Aalime yaa vallaha biz 3 aydır böyleyiz feleğim şaştı artık, gün içide uyuyamıyorum birine bırakıp çünkü durmuyor kimsede ama yalnız olmadığımı bilmek güzel ya, kenarda köşede hepimiz heme hemen aynı şeyleri yaşıyoruz bunu bilmek güzel
Yagmurtekin Gizemmm22 valla yanlış anlamayın Allah hepimizin evlatlarına boool uyku versin ama yalnız olmadığımı bilmek o kadar güzel ki, bizde öyleyiz 10da uyumuştu yarım saat sonra uyandı uyanış o uyanış
Gizemmm22 Yagmurtekin amin canım amin gece uykusu bambaşka o uyumayınca bizde uyuyamıyoruz sıfır uyku:)
Sevdasezer GamzeNehir ayy benim oğlum da iki buçuk aylık. Ne gece ne gündüz doğru dürüst uyumuyor. Hele gece yatağına bırakmamla uyanması bir oluyor. Şimdi calpol verdim bir ölçek belki bi yeri ağrıyordur diye. Biraz sakinleşti gibi. Ayağımda uyutmaya çalışıyorum🥴
GamzeNehir Sevdasezer aynn benimde beşiğe girdimi ağlama krizine giriyor şurup işe yaradı mı acaba bende mi versem☹️😞
Sevdasezer GamzeNehir biraz uyudu şuruptan sonra. Ama benim oğlanın boğaz enfeksiyonu var galiba. Yutkunmakta zorlanıyor. Yarın kontrole götürcem zaten. Doktorla bi konuşcam ya hiç uykusu yok