minik_koalam Kızlar dünden beri diş ağrısı çekiyorum, hastaneye gittim doktor ilaç yazdı ama geçmiyor, ağlamaktan helak oldum, su bile zor içebiliyorum. Evde deneyip işe yarayan yöntem oldu mu,ağrıyan 20lik dişim
Melikeeeecansuu minik_koalam diş agrısı cok kötü canım gecmıs olsun ya cektıreceksın yada yaptıracaksın evde uyguladıqın hıcbırsey gecırmıyor. Bı dolerex bazen işe yarıyor oda emzıren anneler ıcemıyor galıba paroldan baska bırsey. Benım de 20lıl agrıyor rakı ya kadar koydum hıc bırsey gecırmedı rahat 10 15tane sey koymusumdud dşime
minikyavrumm minik_koalam ayyy canım benim cumadan beri ağrıdan duramadım bugün iyi ama elmacık kemigime vuruyo ağrı yarın disimi çekecekler 1 tanede kanal tedavi varmış zor dis ağrısı ben ağrıdığında parol içmiştim bide sarımsağı ezip ağrıyan dişime koymustum iyi gelmisti yada uyusukluktan bana öyle geliyordu sarımsağı dene istersen
Melikeeeecansuu minik_koalam kac haftalıksın canım ben 20 haftalıktım doktorum ızın verdı cektırmıstım o 20lık diş agrısı beynıme vuruyordu agrısı
HaticeElif Canım bende hamilikte çok diş ağrısı çektim evde karanfil yağı dene birde çok kötü olsada kekik suyu ile gargara ben onlarla birazda olsa uyuyabiliyordum sonrası geçmeyince maalesef doktor yolu göründü doktorum dişlerin erimiş iltihap yapmış hamilesin bu acıya nasıl dayandın dedi hamile iken diş çekilmez diye bişey yok dedi eğer iltihap yayılsaydı asıl bebeğine zararı olur dedi ve sonuç hamilikte 2 diş kaybı 😏
minik_koalam HaticeElif bilmiyorum ki öyle dediler, hamilelikte çekilmezmiş. Ama böyle giderse mecbur çektirecem çünkü dayanılacak gibi değil
minik_koalam Melikeeeecansuu benim yeni daha, dün öğrendim hamile olduğumu, tahminime göre 6 haftalığım. Bakalım birkaç güne kadın doğum doktoruna gidicem okey derse çektiricem bende
Melikeeeecansuu minik_koalam sor yınede sen ams cektır demez daha küçük ya bebegın organları yenı gelıstıgı ıcın tavsıye etmıyorlar dıye bılıyorum
minik_koalam minikyavrumm teşekkür ederim canım, bu diş ağrısı kadar kötü bir şey yoktur herhalde, dün sanki yüzüm felç olmuştu konuşamıyordum bile, Allah düşmanıma bu ağrıyı vermesin