Oğlusum 4,5 aylık bugün aşımızı olduk Allah im ne zor atlattık canım yavrum aşıdan sonra eve geldik çok sakin normaldi oynadım emzirdim saat 5 gibi yatırdım 1 saat uyudu Allah uyandıktan sonra oğlum durmuyo ağlıyo kucağıma aldım sarılayım dedim emzireyim dedim yok ağlıyor kıyamam ayy hala gözlerim doluyo hemen alt tarafını çıkardım yatırdım yatağıma ellerimi yıkayıp asılı yerine koydum biraz rahatladı gibi ama 1 dk süruyo rahatlama ama emzirmem de gerek ac evde hiç mama da yok ki yattığı yerden biberonla vereyim sütüm de dolapta yoktu canim oğlum 1 saat boyunca agladi korktum bayılacak diye 1 çay kaşığı Calpol verdim yattığı yerden Sonra hemen yanına uzanıp emzirdim uyudu Uyandıktan sonra kendine geldi yavrum yanına besmele ike gittim çok korkmuştum çünkü hemen beni görünce gülümsedi dünyalar benim oldu canım yavrum çocuklara hiç bisey olmasın yavrumla yaşadığım en zor günüm dü sağolsun eşim le atlattık şuan ateşi yok iyi çok şükür 1 saat benim için çok zordu yavrum kendine geldikten sonra gülmeye başladı kucagimiza alabildik emzirebildim onu mutlu görünce bende mutlu oldum evlatlarımıza bisey olmasın Rabbim onları hep korusun canım oğlum yüzüme gülüp benimle sohbet ettikce gözlerim doldu Rabbim yüzündeki gülücüğü hiç eksik etmesin ( herkeste aynı şeyler yaşanacak diye bisey yok bizde ağır geçti aşı ama arkadaşımın bebiste bi olumsuz durum olmamıştı)