Mervekgn Bebeğim 8 aylık dün öğleden beri ateşi düşürüyoruz geri çıkıyo, şimdi gece oldu başında bekliyorum 0 uykuyla ateşi tekrar çıkarsa diye 🤦🏻♀️ Gece çok ateşlenmemesi için ne yapmak lazım acaba kızlar ya
Aysegulsvg Mervekgn dişlerinden sanırım kızım diş çıkartırken ateşi inerdi 2-3 saate geri çıkardı ateşli geçerdi hep koltuk altı kasık yerlerine silerdim nemli bezle birde ateş düşürücü veriyodm tek kat giydirip üstünü ince örtüyodum öyle geceyi geçiriyorduk isterseniz duş aldırın hala geçmediyse
Bebegimm1 Mervekgn İnatçı ateş ise sebebi baska bir sey olabilir tahlil verin derim 2 gundur ateş olmasi durduk yere bilemedim bence doktora muayne ettirin derim
Neslihan-28 Mervekgn Boğaz’ları enfeksiyon olduysa ateş düşmez annesi.En iyisi acile götürün antibiyotik ile düşürürler.
eceunverkanra Mervekgn Oğlum ateslendiginde doktorumuzla konustugumda atesi 2gunden fazla surerse ya da ates dusurucuyle bile dusmuyor ya da bir sure sonra yine cikiyorsa hastaneye gelmeniz lazim bakilmasi lazim demisti. Cok gecmis olsun🌸