ElaZeyAras Arkadaşlar en iyisi hangisi arı mamadan başka princ unu varmı ? Marketler neden arı amamadan başka princ unu getirmiyor .
eceunverkanra ElaZeyAras og naturals’e bakabilirsiniz organik gurmem ben genelde oradan aliyorum her seyini memnunum☺️
Hcrn98 Ee011 bir su bardağı süte bir tatlı kaşığı pirinç unu bir iki cici bebe bisküvi iki şeker yada bir tatlı kaşığı bal olarak koyuyorum tabi tam doldurmuyorum balı çok lezzetli oluyo ☺️ kilo aldırıyo
Hcrn98 Ee011 cnm küçük oğluna pirinç unu yap bence büyük oğlunada gece uyumadan muzlu ballı süt hazırla içine bisküvide koy çok kilo aldırıyo ☺️pirinç ununu bebeğine yaparken bal deil şeker koy bal zararlı oluyo bir yaş öncesi
Lilasever1 Ee011 bizimkide 6 aylık 1,5 çay bardağı su 1 tatlı kaşığı pirinç unu organik aldım tarım kooparitiften sonra mevsim meyvelerini eziyorum veriyorum içine çok azda bazen pekmez koyuyorum balı asla önermiyor doktorumuz 1 yaştan önce
Ee011 Hcrn98 şeker yerine pekmez olur heralde sade pirinç unu da daha faydalı yoksa arı mama kaşık mamaları mı