uykucukoala mom_27 zayıflamak için çay filan hikaye spor ve düzenli sağlıklı beslenme olmadıktan sonra sizi hiç bişey zayıflatmaz verdiren de sadece su kaybıdır bizzat ablam yaşadı bunları o da hep alıyor ama hiç bu çaylarla kilo vereni duymadım dediğim gibi veriyorsa da sudan vermiştir
SweetPaw mom_27 ne zaman bir zayıflama çayı mevzusuna denk gelsem aklıma istemsizce şu haber geliyor 😂https://m.sabah.com.tr/dunya/zayiflama-cayi-icti-hamile-kaldi-3123011 Bu tarz çaylar yerine evde kendiniz ödem attırıcı kürler yapabilirsiniz en azından ne içtiğiniz bilirsiniz daha sağlıklı olur
AleynaMelis mom_27 benim kullandığım bikac ürün var üstelik süt arttirici ozellegi de var emziren anneler icin isterden özelden yaz soylerim
anakraliceee @mom_27 arkadaşlarım trex tea kullanıyorlar baya zayifladilar ciddi anlamda iştah kesiyormus
Samira01 mom_27 özlex çayı kullanıyorum, 6 aydan snra kullanılabılır dedı satan kısı gunde bır kez kullanmak sartıyla cok memnunum normal de suyu cok ıcmem ama su en az 2 bucuk 3 lıtre ıcıyorum bırde acayıp sekılde ıstahımı kapattı
28arden Samira01 merhaba kilo verdiniz mi yada şikayetiniz var mı bu çayla ilgili memnunmusumuz bide hala kullanıyomusunuz bide emziriyomuydunuz
Aylincan16 mom_27 ben kullanmıyorum şuan 5 aylik yavrum daha ama arkadaşım zayıflama hapı kullanıyor nar çekirdeği hapıymış çayıni icemeyenler için kapsülün içine koymuşlar güya ama ben asla guveneemem ayda 15 kilo verdiren varmış
pinhaan mom_27 Bu çayların içinde ne olduğu belli değil sağlığını hiç riske atma bence. Ben diyetisyen önerisiyle probiomax shape kullanıyorum özellikle göbek bölgemden inceliyorum eczanelerde satılıyo tavsiye ederim
Oglummmmb Çaylardan pek hayır yok , suan ben dipomixe başladım dilan Polat çıkardı çay değil sütle yapılıyor . Ablam kullandı 8 kilo verdı bakalım bende nasıl sonuç edecek