Bonnusimo Kızlar selam kızım 1 yaşında artık çok fazla yemek seçiyor farklı şeyler teklif etsemde aea ara asla yemiyor aç kalmasın diyede sevdiği şeyleri yapıyorum mecbur emiyor ama sonuçta artık beslenmesi lazım sevdiklerini gayet iştahla yiyor hadi kahvaltıyı geçtim artık genelde aynı kahvaltılık şeyler ama yemek sizde durumlar nasıl neler yiyor bebekleriniz yemek olarak tarhana yayla ve şehriye çorbası hastası bizim ki kemik suyu tavuk suyu ilave ediyorum her zaman ama döndür döndür aynı şeyler olması canımı sıkıyor
Bellaesmer Bonnusimo corba türevlerini ben oglen veriyorum genelde aksam corbayla doycanı sanmadigim icin benım oglumda secici sebze sevmez yemezde bende corbalarına katiyorum sebzeyi vitaminini alsın die mercimek yaparken havucunu patates sogan sarımsak kereviz biber fln katiyorum ilikli sekılde aksamlarida pek secenegim yok sebze yemiyor kurufasulye flnda sevmez köfte kuzu eti pirzolo biber dolmasi makarna patates sebzeli bulgur pilavi yer oda bunlar dısına cıkmaz bende yesın die yapıyorum doktora sordum haftanın 5 gunu et yemesi sıkınti yaratirmi die aksıne daha iyi dedigi icin takmiyorum pek sabahlarida pankek yaparım sütlü patates püresi yapar kaşar rendelerim peynir yemiyor die peynirli kasarli omlet yaparım bazen de domatesli biberli kasarli omlet yaparım hakiki bal kaymak verırım portakal nar sıkarım
Nurcan03 Bonnusimo yemeyen ya da seçen çocuk zor ya. Benim kızım 27 aylık bizde de durum farksız. Hatta bazı şeylerden tiksindi çeşit iyice azaldı. Ne yapacağımı şaşırdım ama saldım artık biraz. Öbür türlü artık sinirlerim harap olmuştu.
Ruveydaa98 Bonnusimo sadece yoğurtlu olan çorbalar salçalı çorbaları asla içmez.. Mücver et türleri yoğurt muz makarna pilav yediklerimiz bu kadar 😂 patatesi bile haşlamasını yemiyor kızartmasını yer.. Kahvaltısını iyi yapar ama
kokusudalin 2 yaşında bizim de öyle makarna yoğurtlu pilav bulgur yoğurtlı. Yoğurt çorbası tarhana mercimek en sevdikleri tavuk yer oda istediği gibi pişmişse ve kemikli olacak. Genel olarak hep yoğurt yer. 3 kilo yoğurt 1 haftada bitmiş olur. Canı sıkılsa dolabı açtırıp süt ister
Bonnusimo Bellaesmer henüz doktora gitmedik bende sorucam insallahhhh bende öglen vermeye özen gösteriyorum ama aksam yaptıgımı yemeyince öğlenki çorbayı ısıtıyorum mecburen ayy çok zor seçici cocuk
Ygz30 Bizde aynı.Kahvaltı fix.Birgün krep,birgün tost,birgün yumurtwlı ekmek.Çorba asla içmez .Haftada bir gün dil balığı yada levrek diğerlerini yemiyor maalesef.Bir yada iki gün köfte gerisi karman çorman😞
Bonnusimo Nurcan03 bende salmak istiyorum gerçekten yesinde bişey kafasına ama içim rahat etmiyor tam ne versek yicek yaşta ona bile reddediyor
husnaaaa 15 aylık.. ben de pirinc pilavi ve yogurt olmasa ne yaparim diye dusunuyorum hakkaten bıktım kahvaltıda hele zeytin ve salatalık başka bişey yok ne yumurta ne reçel ne adamakıllı peynir yer. çorbayı güzel içerdi o da yok artık pilav yoğurt bı de mücver tarzı şeyler :(
Bellaesmer Bonnusimo kesınlıkle cok zor secici 1 yas civari ne versem yiodu karnabahar brokoli bile ama artık damak tadi belırgınlestikce begenmedını yemıyor eti makarnayı cok seviyor onlara yogunlasıyorum yesınde dıyorum artık