MybabySK 2 ay oldu hala geçmedi başına gelen var mı? 11.5 değer hiç düşmüyo. Kan değeri düşmüş sarılık kana ağır gelmiş dedi doktor
NurToraman MybabySK benimde bebeğim 45günlük fakat uzayan sarılık bizde de bar maalesef ☹️ Doktor anne sütü sarılığı dedi .. Sadece besleyerek geçeceğini söyledi .
User1999 MybabySK bizde yaşadık uzamış sarılıpı bol bol emzirmekle geçmiyor mama takviyesi de yapmak şart . Benim gibi emzir geçer diyenleri dinlemeyin gecenin 3’ünde oğlumu yüksek sarılıktan yoğun bakıma verdim 😔
Ey_men MybabySK yavaş yavaş düştü en son 5 aylıkken gözlerinden tamamen silindi Korkulacak bişey değil zamanla geçiyor Geçmiş olsun ☺️
MybabySK Ey_men bizim düşmüyo işte doktor anlam veremedi 3-4 aya kadar sürebilir ama yavaz yavaş azalması lazım dedi bizim 1 buçuk aydır hiç ufacık düşmemiş
AleynaMelis MybabySK avcunun icinde yoksa korkulacak bisey degil demisti doktorumiz bide en son göz bebeginde ki beyazliktan gidermis sürekli emzirin asla aç kalmamasi lazim bide batıl inanç demezseniz bir ipe sırayla bi kuru üzüm bi sarimsak dizip yattigi yatagin bas kismina kendisinij yuzunu görebilecek bi yere asın benim kizmda cok etkisi oldi
buselidunya MybabySK Kızımda uzamış sarılık vardı değerine hiç bakmadılar hani o kadar yüksek değildi ama baya uzun sürdü açıkçası. 1 saat hatta bazen yarım saat arayla emziriyordum 3. aya kadar devam etti, sonra bitti şükür🙏🏻
Mervece0308 MybabySK bizde yaşadık şuan 3,5 aylık hala göz kenarlarında var ama en son 2 aylık kontrolünde değer 6 ya düşmüştü. Çok zor bir süreç ama uyku durumu yoksa korkmayın sık sık besleyin zamanla geçiyor malesef geçmiş olsun inşallah bi an önce atlatır