Sdatrk Kızlar geçen günde yazmıştım ama görülmedi galiba bir daha yazayım dedim 18 aylık bebekleri olanlar sabah kaçta kalkıyor öğle uykusunu kaçta yapıyor kaç saat uyuyor gece uykusuna kaçta yatıyor yazar mısınız lütfen çaresiz bir anneye yardımcı olun oğlum gece çok kalkıyor 😢
Eslemgunes_ Sdatrk valla gülme ama yazayım 😂 sabah güne 1 de başlıyor kalkıyor (öğlen bir ) öğle uykusu 4 de yatıp akşam 7 kalkıyor gece uykusunada 1 de yatıyor 😔 düzene sokayım dedim ama artık bizim düzen bu malesef ( he birde her söylediğim saat 1 de çocuk mu uyanırmış napim böyle mutlu saldım galiba )
Tuba Sdatrk Oğlum 15 aylık ve sabah 6-7 arası kalkıyor, öğlen 11-12 gibi 1-2 saatliğine yatıyor sonra akşam 8de gece uykusuna yatıyor. Gece de duruma göre bazen hiç kalkmıyor bazen de 2-3 kez kalkıyor.
Aykizimm Sdatrk Kızım 22 aylık ama 16 aylıktan beri uyku düzeni aynı. Gece 10′ da yatar sabah 9.30 gibi kalkar öğlen 2 gibi yatar, en geç 15.30 da kalkar gece yine 10′da yatış.
Sdatrk Eslemgunes_ anne mutlu bebek mutluysa ne ala benim oğlumda geç yatıp geç kalkanlardan bu benim için sorun değil ama çok sık uyanıyor acaba saatlerde mi hata yapıyorum dedim. Tabi erken kalksın erken yatsın akşamlarda bana kalsın çok istiyorum 😀
Minikoazra Eslemgunes_ bizim duzende sizinki gibi ve evet herkes oglende mi kalkilir diyo sinir oluyorm , bir iki kere zorladim erken basladik gune cocuk her buldugu yastiga kafayi koyup uyumak istedi huzursuz oldu bende kendi duzenine biraktim karismadim artk😀
Emir123ali Eslemgunes_ aynı durumda bizdede var gece geç yatıyor erkende yatsa kalkıyor yine geç yatıp öğlen kalkıyor saatlaremiz birebir aynı 😁😁
Sdatrk Tuba Ay ne çok güzel maşallah hem akşamlar size kalıyor hemde az uyanıyor benmki 7 8 kere uyanıyor sebebini bulamıyorum neden uyanır ki bi çocuk yat işte mis gibi dinlen 😕🥺
Sdatrk Aykizimm öğlen uykusu bir buçuk saat yani peki bunu deneyim bir de ben 2 2.5 saat uyutuyorum tabi bu süre zarfında 2 3 kez uyanıyor tekrar uyutuyorum yarın uyutmayım teşekkürler ☺️
Sdatrk Gamzesylu-06 Allah yardımcınız olsun gece uyanması yoksa şükredin oğlum hem geç yatıyor az önce uyuttum hemde çok sık uyanıyor 😏
Smy16 Sdatrk 15 aylık benim kızım, sabah 9da kalkar öglen 12de uyur en fazla 2 saat uyur, akşam 9da gece uykusuna geçer
Sdatrk Smy16 gece uyanmalarınız var mıydı uyanmıyorsa ne zaman başladı deliksiz uykuya bir de nasıl uyutuyorsunuz
Eslemgunes_ Sdatrk o sık uyanma bizde de vardı bi ara bende hafif yediriyordum akşam rahat uyusun diye meğerse açılıyormuş bu olabilirmi
Sdatrk Eslemgunes_ yok iyice doyuruyorum yatmadan öncede süt veriyorum ama bir saat dolmadan uyanıyor 2 saat deliksiz uyumuyor anca sabaha karşı 3 4 saat deliksiz uyuyor öğlen uykusunda bile 2 kere uyanıyor tekrar uyutuyorum
Tuba Sdatrk bende bi çocuk daha var o geç uyuyor o yüzden akşamlar bana kalmıyor maalesef🥲 bazen hiç uyumadığı veya daha sık kalktığı da oluyor
Gamzesylu-06 Sdatrk memeyi geçen ay kestik uyku düzelmedi canım yine bikaç kez kalkıyor dermanım kalmadı artık robot gibi geziyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun sabır diliyorum hepimize 🤲🏻
Mabelle Sdatrk benımkıde öğlen 12 gb uyanıyordu akşam 6da uyuyup 8 de kalkıyordu gece 3 te uyuyordu o kadar zorlandım ki şimdi düzene soktum sabah 9 da uyanıyor öğlen 2-3 gb uyuyor 4e 5e kadar sonra akşam 10 bucukta uyuyor
Sdatrk Mabelle evet geç uyuyup uyuması benide zorluyor bende düzene sokmaya çalışıyorum yarım saat yarım saat erken uyandırıp yavaş yavaş saatleri geri çekmeye çalışıyorum kaç aylık miniğiniz 😊
Smy16 Sdatrk gece uyanmalarını 11. Ayında felan bıraktı kendisi, sadece diş zamanları arada bi uyanıyo su içip geri yatıyo, sallayarak uyuttugumuzda oluyo yanına yattıgımızda kendi uyuduguda oluyo
Sadekahvem Sdatrk benim kızım şimdi büyüdü ama o zamanlar 7 kalkma, 12 1 arası öğle uykusu 2 saat yatardı 9 akşam uykusu. Kemik gelişimi için en geç 9:30 da uyusun demişti doktor
Sdatrk Sadekahvem az kaldı saat düzenini sağlayacağım inşallah ama gece uyanmasına çare bulamıyorum saatlerde pek hatam yok gördüğüm kadarıyla bakalım erken yatırıp erken kaldırınca da gece çok uyanacak mı 😕
3MelekAnnesi3 Sdatrk 11 12 gibi uyanıyor öğlen uykusuna 3 4 gibi yatıyo 2 saat uyur gece 12 1 de uyur ve hiç kalkmaz
Sdatrk 3MelekAnnesi3 saatler geç olsada size bir zararı yoksa ne güzel hiç uyanmaması çok çok daha güzel maşallah darısı bizimde başımıza ☺️🤲🏻
Oylebiruya Sdatrk 17 aylığız Sabah 9 gibi kalkıyor 11 de geri uyuyor 12.30 gibi kalkıyor 16.00 tekrar uyur 18.00 de kalkar Gece uykusuna da 10 da yatar ama sabaha kadar 20 kere su içmeye uyanıyor belki hiç abartmıyorum gece uykularımız çok fena😬😬
Sdatrk Oylebiruya tek uykuya geçseniz belki düzelir ( bizim ki düzelmedi ) inşallah sizinki düzelir 😊