1tuhafokur Viks baby balmı bebeklerinize kullanıyor musunuz kullanıyorsanız hangi aylarda ve ne şeklde acaba ve burun tıkanıklığına fayda ediyor mu
[silindi] 1tuhafokur ne nadar bebek dese de maalesef bebeklere uygun bir ürün değil. Onun yerine mustela soothing chest rub kullanabilirsiniz
Mommqueen 1tuhafokur vicks markasnın içerği temz değil dıye duymuştum onu kullanmıyorum ama organic içeriği temz bi markanın babyrub ını kullanıyorum 4 aylıkken kullandım oğluma sırtına göğsüne ayakalrının altına sürüyorum
1tuhafokur Tuba yaa benm ki zaten dört aylık olmazmış o zaman teşekkr ederm 🙏 insanın aklına herşey geliyor işte etki etsin rahatlasın diye 🤭
[silindi] 1tuhafokur içerisinde petrol var. Vicks içeriği tamamen petrol maddesi zaten. Araştırıp bakabilirsiniz. Değil 6 aylık bebek, kendimize bile kullanmamak lazım maalesef. Bu arada ben de birkaç yıl önce öğrendim yoksa bir vicks bağımlısıydım 😂
1tuhafokur [silindi] ayy öyle miii bilmiyordum çok teşekkr ederm bende sürekli olmasada arada kullanırdım bundan snra dikkat ederm inşallah 🤭🙏
Meyveliturta Merhaba bebeğim 7 aylık burun tıkanıklığı var bende bugün baybbalm burun kenarlarına ve sırtına sürdüm bi kere ama pişman oldum çok zararlıymış . Bu şekilde kullanan var mi bebeğim icin endişelendim 😞
1tuhafokur Opticanmom çok geçmiş olsun size de bakın içeriğinde petrol maddesi varmış sizinde haberiniz olsun 🙏☺️