Rumeysahmetuna Merhaba anneler 4 ay bebeği olanlar kaç kilo bebeğiniz ? benim bebeğim prematüre doğdu 2450 gram şu an 4 ay 9 günlük 6.650 sizlerin nasıl kiloları ?
esiladerininannesi Rumeysahmetuna oğlum 37+5 de 3050 gram doğdu şuan 3 aylık mama + meme gidiyoruz şuan 7000 kg
Ayssss1 Rumeysahmetuna prematüre doğmadı ama meme mama reddi çok oldu 3 aylıkken suan 4 ay 15 günlük 6 kilo 250 gr
esiladerininannesi Rumeysahmetuna bebelac gold canım kızımada bütün mamaları denemiştim onada bebelac gold aldırdı çok memnunum
Caglakhrmn Rumeysahmetuna çok sık acıkıyor nerdeyse her saat başı mama istiyo değişiyor yani ama genelde 90 yada 120
Caglakhrmn Xxcns ilk 3 ay anne sütü aldı 3. Ayda meme reddi yaşadık şuan reflümüz olduğu için aptamil ar kullaniyoruz
Rumeysahmetuna bikerem maşallah sizinde Çok iyi 🧿🧿 siz hangi mamAyı veriyorsunuz ? Kaç cc içiyor bi de
esiladerininannesi Rumeysahmetuna yani o değişiyor önce emziriyorum sonra 90 cc veriyorum bazen yarım saat arayla 60 60 içiyor
bikerem Rumeysahmetuna cok pardon basligi duzgun okumamisum ben direk premature gelisimi diye atladim. Mama almadi hic. Maşallahhepimizin yavrusuna sut mama ne fark eder saglikli olsunlar da
Ekin22 ayımızda 6000 kgyduk reflümüz var malesef yediğini çıkarıyor ama doktorumuz kilosunun iyi olduğunu söyledi Maşallah bebişlerinize