elifzuleyha kızlar emzirme dönemizde sizinde ter kokunuzda vücut kokunuzda değişme oldumu kendim kendime bile ağır kokmaya başladım sanki normal bir durum mu
Mathilda04 elifzuleyha evet bende de oldu normalde çok terleyen ve teri kokan biri değildim ama emzirme döneminde hem çok terliyordum hem de kokusu biraz ağır oluyordu mümkün olduğunca günlük duş almaya çalışın
Ayssss1 elifzuleyha benim olmuştu bide temmuzda doğum yaptım o sıcaklarda varya günde 3 defa duş alıyordum ağlıyordum pis kokuyorum diye ama düzeldi terliyorum ama kokmuyor
N54esrin elifzuleyha abartmıyorum hamilelikte dahil gram ter kokmazdım ve böyle şeye takıntılıyımdır yani ama doğumdan sonra benimde terim ve vucudumun kokusu acaip çirkinleşti bildiğin leş gibi kokuyorum inşallah hormonlardandır yoksa böyle hayat geçmez
esiladerininannesi bende şurda bekleyim aşırı saç yağlanması, ter kokusu, su gibi terleme doğumdan sonra oldu 😵💫
Smshgg Of bende berbat terliyorum ve kokuyorda yani gina geldi artık 😑 hele doğum sonrası öyle terler attım ki heralde bidaha hayatımda o kadar terleyemem 😁 çokta kokuyordu bide iyy kendimden tiksindim ya doğumdan beri 3 buçuk ay oldu hala bol bol ter atıyorum keşke kilolarda gitse terle beraber 😁😁