saripapatyaaa Bozbusra benim kızımın yüzünde olmuştu doktora götürdüm oda egzama demişti canım iki tane krem verdi 2 güne geçmişti
Adayildiz Bozbusra egzama bizdede var kizimdada bendede kışın daha çok ortaya cikiyo bioderma atopik nemlendirici kremi kullanıyoruz rahatlatiyo toz peluş oyuncak tüylü kıyafetler yünlü yorgan yatak kalın halılar artmasına sebep oluyo cildinin sürekli nemli olması gerekiyo yoksa artiyo
Prenses_annesi22 Bozbusra bızdede vardı hatta mantara cevırmıs travazol ve bepanthol sendıderm kullndk gectı sukur tavsıye edrm
iremecemmom saripapatyaaa cok geçmiş olsun canm hangi kremler acaba benim kızımdada var götürdük ama dr sadece bepantol sensiderm onerdi o da gecirmedi
saripapatyaaa iremecemmom saol kuzum sana da geçmiş olsun, valla söyliyim ama sen yine de başka doktora da götür bebeğinde nasıl tepki bilemeyiz madecassol ve nerisona
Bozbusra Hepinize tek tek teşekkür ederim. Önce çok korktum ama geçici olduğunu bilmek rahatlattı. İnşallah bebeklerimiz sağlıkla büyüsün 🙏🏻😊